Trouwen Trouwen in Drenthe

 Salon Carefull - Beauty Naar de website van Salon Carefull - Beauty Stuur een email naar info@saloncarefull.nl

Salon Carefull - Beauty
Linthorst Homanweg 9
9411KC BEILEN
T 0593-566937 / 0638191470
E info@saloncarefull.nl
I http://http://www.saloncarefull.nl/bruidsarrangement

BruidsarrangementJe bent op je mooist, op de mooiste dag van je leven met het bruidsarrangement van Beautysalon Carefull. Heb je trouwplannen? Laat je dan tip top verzorgen bij Salon Carefull met het bruidsarrangement. Na goed overleg met de aanstaande bruid plannen we ongeveer een week voor de trouwdatum een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling die je huid doet stralen! Uiteraard worden tijdens deze behandeling ook je wenkbrauwen netjes in vorm geëpileerd.Bruidsmake-upEr moet een afspraak worden gepland voor de proef make-up. Dit wordt meestal een paar weken van te voren gedaan zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan. Op de dag zelf wordt, naar jouw wens, bij jou op locatie de bruidsmake-up verzorgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor familieleden de make-up te verzorgen.Meer informatieBoek dit unieke bruidsarrangement bestaande uit een volledige gezichtsbehandeling, proefmake-up en bruidsmake-up op uw trouwdag voor maar € 94,95! Dit arrangement kun je uitbreiden met het verzorgen van jouw handen en nagels, kijk voor meer informatie hierover op onze website.


S'japri Bruidsservice aan huis - Beauty Naar de website van S'japri Bruidsservice aan huis - Beauty Stuur een email naar info@bruidsserviceaanhuis.nl

S'japri Bruidsservice aan huis - Beauty
Krakeelsedijk 32a
7913VZ HOLLANDSCHEVELD
T 0528-266953 / 0646614180
E info@bruidsserviceaanhuis.nl
I http://http://www.bruidsserviceaanhuis.nl

BruidsarrangementWilt u ontspannen aan uw mooiste dag beginnen? Dan zit u bij S'japri Bruidsservice goed! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met het uiterlijk van de bruid te maken heeft. Wij verzorgen uw bruidskapsel en de daarbij passende make-up, op de trouwdag bij u thuis! Bij S'japri in Hollandscheveld is een compleet ingerichte beautysalon aanwezig waar Priscilla voor uw mooiste dag het proefkapsel en de proefmake-up verzorgd. Zo weet de aanstaande bruid precies hoe zij er op haar bruiloft uit zal zien. Alles wordt aangepast aan de stijl en de smaak van de bruid, met de benodigde accessoires. Ook voor eventuele bruidsmeisjes zijn er volop mogelijkheden, informeer hier gerust naar.Familieleden voorzien van make-up e.d.Tevens bieden wij mogelijkheden voor familieleden etc. om hun te voorzien van kapsel en/of make-up op jullie trouwdag. Op de bruiloft is het gebruikelijk dat er wordt geholpen met het aankleden van de bruid. Dit is zeker aan de raden als er nog bruidsaccessoires in het haar verwerkt moeten worden zoals een hoed of sluier, deze worden dan als allerlaatst in het haar verwerkt. Op verzoek kan eventueel 's avonds het kapsel en de make-up bijgewerkt worden. Bijvoorbeeld wanneer de bruid 's avonds een hoed of sluier niet meer wil dragen, en het geheel een extra feestelijk tintje krijgt!BruidsaccessoiresPriscilla ontwerpt alle accessoires en deze worden vervaardigd in eigen atelier. In de beautysalon worden al zeer veel mogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd, zowel in sieraden als in haaraccessoires, van modern tot klassiek.Passende accessoiresEr wordt nauwkeurig gekeken naar de stijl van de bruidsjurk en de smaak van de bruid. Ook de bruid met een japon in een speciale kleur kan bij S'japri terecht. Met veel enthousiasme worden er de juiste materialen bij gezocht, en wordt de passende accessoire erbij gemaakt.


Salon Images Naar de website van Salon Images Stuur een email naar info@salonimages.nl

Salon Images
Burgemeester Backxlaan 3
7771AA NIEUWLEUSEN
T 0529 426615
E info@salonimages.nl
I http://http://www.salonimages.nl

Heeft u trouwplannen? Dan kunt u voor haar en make-up terecht bij Salon Images. Eerst een proefkapsel en proef make-up om precies te zien of het bij uw jurk en assecoires past. Sabine kijkt naar het totaal beeld van uw mooiste dag van uw leven! Als extra service komt Sabine de ochtend van uw trouwdag bij u thuis om het totaal plaatje af te maken. Bekijk Sabine hier bij Life4You.

Hairstyle Queen - Beauty Naar de website van Hairstyle Queen - Beauty Stuur een email naar info@hairstyle-queen.nl

Hairstyle Queen - Beauty
Boomgaard
9603HL HOOGEZAND
T 0598-371516
E info@hairstyle-queen.nl
I http://https://www.hairstyle-queen.nl/

Wij laten jou stralen op jouw mooiste dagStralen als een echte Queen op de mooiste dag van je leven? Hairstyle Queen verzorgt bruidskapsels, bruidsmake-up en geeft je goed advies. Voor ons is het belangrijk dat de jurk met het haar matcht, zodat jij het dichtst bij jezelf blijft.In de salon ben je in een persoonlijke setting welkom voor een proefkapsel en make-up. Op de trouwdag zelf komen we op locatie, zodat je zo ontspannen mogelijk aan je mooiste dag kunt beginnen.Verder hebben we ook arrangementen voor daggasten en eventueel bruidsmeisjes, zoals opsteken en make-up. Ook is er een mogelijkheid voor een touch up om je haar en make-up even bij te laten werken.Speciaal voor de bruidegom hebben we bij Barber King een arrangement voor knippen en/of scheren.  

     
axivorm webdesign