Trouwen Trouwen in Drenthe

 Petit Merci Naar de website van Petit Merci Stuur een email naar info@petitmerci.nl

Petit Merci
Herenstraat 52
2282BW RIJSWIJK
T 070-3947422 / 06-55814424
E info@petitmerci.nl
I http://https://www.petitmerci.nl/

Originele huwelijksbedankjesVoor een bijzondere collectie bruiloft is Petit Merci de leverancier. Eigen import (dus exclusief) bepaald een groot gedeelte van de collectie, verder doen we veel in receptie albums, enveloppendozen, taarttoppings en glazen/gebakssets. Tevens het drukken van (huwelijks)uitnodigingen wordt door ons verzorgd. Onze collectie versieringen is uniek in Nederland.


CreAlied - Bedankjes Naar de website van CreAlied - Bedankjes Stuur een email naar info@crealied.nl

CreAlied - Bedankjes
Hogeveldseweg 26-123
8147GJ GIETHMEN
T 0625316775
E info@crealied.nl
I http://http://www.crealied.nl/

SPECIAAL VOOR JULLIE GEMAAKTHebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Ik weet zeker dat jullie er je best voor doen om er een prachtige dag van te maken. Een dag om nooit te vergeten. Speciaal. Jullie dag!CreAlied maakt bijzondere bedankjes en decoratie. Dit is uniek omdat ik het speciaal voor júllie maak. Een paar voorbeelden: 

• een origineel gastenboek of een wensboom

• een houten menukaart met bijpassende servetringen en tafelnummers

• een unieke corsage door bijv. een muzieksleutel van hout toe te voegen, als muziek belangrijk voor jullie is

• leuke badges voor de ouders van de bruid(egom), de bruidsmeisjes of getuigen

• een mooi bedank-label voor het afscheidscadeautje dat de gasten mee naar huis krijgen

• gegraveerde champagneglazen in combinatie met een champagnefles 

• gepersonaliseerde taarttoppers van hout of acrylglas 

• een bijzonder ringendoosje of bordje 

• gegraveerde kleerhangers 

• een mooi gegraveerde wijnkist ….Er is genoeg te bedenken voor een persoonlijke touch en speciale aankleding van deze dag. Ik denk graag met je mee, want weet: “Jullie vraag is mijn uitdaging!” De materialen die mogelijk zijn: natuurlijk hout, Acrylglas, vilt, papier, leer, stof, chocolade, appels….  Prijzen vanaf € 0,50 voor een gepersonaliseerd (bedank)label; een bijzonder gastenboek heb je al vanaf € 35,00 euro. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Hippe Handdoeken Naar de website van Hippe Handdoeken Stuur een email naar info@hippehanddoeken.nl

Hippe Handdoeken
Smalle Weegbree 3
8472BG WOLVEGA
T 0561-618712
E info@hippehanddoeken.nl
I http://http://www.hippehanddoeken.nl/personaliseren/

De online shop met persoonlijke bedankjes en cadeausOnze hippe handdoeken, badjassen of strandlakens zijn leuk om het bruidspaar mee te verrassen. Een set geborduurd met namen, initialen (Mr. & Mrs.) en trouwdatum of een andere toepasselijke kreet. Wij borduren namen, logo of vignet op badjassen, handdoeken, douche- of badlakens. De badjas kan aan de voor en rugzijde geborduurd worden. Fijn om een badjas of handdoek zo tot een persoonlijk cadeau te maken. Leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om als bedankje weg te geven!Neem vrijblijvend contact met ons opOp HippeHanddoeken.nl bieden wij mooie badlakens, strandlakens en badjassen aan, van goede kwaliteit. Daarnaast vinden wij het een uitdaging om de persoonlijke handdoeken zo af te leveren dat jij niet alleen iets hips krijgt, maar het vooral ook een cadeautje voor jou is! Meer informatie? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via het formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

     
axivorm webdesign