Trouwen Trouwen in Drenthe

 PLUK Events - Catering Naar de website van PLUK Events - Catering Stuur een email naar info@pluk.events

PLUK Events - Catering
Annerweg 3
9463TA EEXT
T 020-2159346
E info@pluk.events
I http://http://www.pluk.events/

Catering op locatiePLUK-Events is als full-service evenementenburo al jarenlang gespecialiseerd in het ontzorgen van aanstaande bruidsparen tijdens de organisatie van hun trouwdag en vooral ook tijdens het huwelijksfeest op locatie. 1 van onze onderdelen is het verzorgen van de catering, “op maat”, geheel naar wens van het bruidspaar. Dat kunnen de drankjes, hapjes en het huwelijksdiner zijn, maar ook met het verzorgen van de apparatuur, meubilair, personeel e.d.  kunnen wij jullie op de trouwdag geheel ontzorgen. Bekijk onze website om te zien wat PLUK Events voor jullie kan betekenen, zowel in de aanloop naar de trouwdag, als op de grote dag zelf. 


Puur Culivents Naar de website van Puur Culivents Stuur een email naar info@puurculivents.nl

Puur Culivents
Stokerij 104
8401EL GORREDIJK
T 0634344605 / 0634958570
E info@puurculivents.nl
I http://http://www.puurculivents.nl/

Maak van uw feest onze zorg!Bent u op zoek naar een cateraar voor uw bruiloft? Puur Culivents is uw dynamische partner voor catering op locatie. Wij leveren kwaliteit op maat, luisteren naar uw wensen en kunnen uiteraard rekening houden met eventuele allergieën en diëten. Wij onderscheiden ons door onze product en menu keuze. Gezond, lekker en gevarieerd eten en natuurlijk onze ambachtelijke werkwijze. Wij werken niet met pakjes en zakjes. Wij houden van koken en dat proef je zeker terug in het eten. Getekend voor de code van eer Euro-Toques Nederland, maken we u dan ook heel graag enthousiast over onze passie voor lekker, duurzaam en gezond eten. Wij zijn uw cateraar voor puur & (h)eerlijk eten. Van lunch, diner, barbecue tot borrel. Ambachtelijke catering op locatie met hoofdzakelijk regionale en bij voorkeur biologische producten. Maak van uw feest onze zorg!


Partyservice B.J. Moed - Catering Naar de website van Partyservice B.J. Moed - Catering Stuur een email naar moedbj@gmail.com

Partyservice B.J. Moed - Catering
Wollinghuizerweg 10
9551TH SELLINGEN
T 0620609536
E moedbj@gmail.com
I http://https://www.tenthuren-groningen.nl/

Trouwen in je eigen tuin of op locatie?Partyservice B.J. Moed maakt het mogelijk! Wij kunnen uw bruiloft van A tot Z verzorgen. Van catering tot partyverhuur. Wij verzorgen o.a. koffie/thee met gebak, dranken tot BBQ, buffet of wat u maar wilt. Ook verzorgen wij verwarmde tenten en meubilair. Echt alles wordt geregeld. Alles gebeurd in overleg met jullie, dus je weet van tevoren wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf!Leveringsvoorwaarden- Alle producten en verhuurtartikelen worden door ons op de gewenste locatie bezorgd.

- In de regio is bezorgen gratis.

- Wij bouwen voor u op en af.

- Er wordt geen borg of extra verzekeringspremie berekend.

- Alleen bij moedwillige schades dient de klant dit te vergoeden. Dit geldt niet bij stormschade.

- Alle tenten zijn van stevig pvc materiaal en inclusief gekleurde verlichting

- Tenten worden meestal een dag van tevoren opgebouwd en de dag na uw bruiloft of feest weer afgebouwd.

- Bij BBQ, warm/koude buffetten en Speenvarken arrangementen zijn altijd borden, bestek en servetten inbegrepen.

- De klant hoeft niets schoon te maken. Dit doen wij voor u.

- Wij nemen geen afval mee terug. (plastic schalen, dozen, deksels, disposables enz.)

- Bij warme/koude buffetten kunt u restanten zelf bewaren. Doet u dit niet, dan nemen we alles mee terug om schoon te maken.

- Bij verhuur van grill/bakplaat zit gas er bij in.

- Bij verhuur van flame heaters (verwarming) kost een 5 kilo fles gas € 15,00.

- Om er zeker van te zijn, dat alles leverbaar is, graag tijdig reserveren.

- U betaalt altijd voor het bestelde aantal personen (bij eten en drinken). Ook als er minder gasten komen.

- Betaling standaard contact en gepast direct bij levering. Per bank kan ook. Dan dient het gefactureerde bedrag minimaal 3 dagen van tevoren op onze bankrekening overgemaakt te zijn.


s'Amuse Cateraar Naar de website van s'Amuse Cateraar Stuur een email naar info@samuse.nl

s'Amuse Cateraar
Coendershaag 1
9722LS GRONINGEN
T 050-3129213
E info@samuse.nl
I http://http://www.samuse.nl

Cateraar van en voor het Noorden

Elke bruiloft vraagt om een bijzondere locatie met een eigen stijl. s'Amuse is een full-service cateraar. Wij verzorgen uw trouwdag op iedere gewenste locatie en zorgen er voor dat deze dag tot in de puntjes wordt verzorgd. Van feesttent en meubilair tot uitstekende service op het gebied van gastheerschap en catering. Tevens hebben wij professionele DJ's, bloemisten, fotografen en orkesten in ons bestand. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit gesprek inventariseren wij uw wensen ten aanzien van deze unieke dag en maken voor u graag een passend eerste praatplan!

Accent Partyservice - Catering Naar de website van Accent Partyservice - Catering Stuur een email naar info@accentparty.nl

Accent Partyservice - Catering
JR Stuutstraat F 79
9663SJ NIEUWE PEKELA
T 0597-675966 / 0628852410
E info@accentparty.nl
I http://http://www.accentparty.nl

Catering op jullie bruiloftWillen jullie zorgeloos genieten van jullie mooiste dag? Daar zeggen wij 'ja' tegen! Accent Partyservice heeft ervaring in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van jullie trouwdag grotendeels uit handen geven, zodat jullie daar geen omkijken meer naar hebben. Wij helpen graag om deze speciale dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.Maak kennis met onze mogelijkhedenIn een oriënterend gesprek spreken we alle wensen en ideeën door, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze diverse mogelijkheden. In onze offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij jullie eigen planning voor de rest van de trouwdag.Op iedere locatieTegenwoordig kun je bijna overal trouwen. Hoe persoonlijk willen jullie het hebben... Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een unieke trouwlocatie geheel naar jullie wensen en smaak. Wij laten tijdens een kennismakingsgesprek graag voorbeelden zien van welke mogelijkheden er zijn. Zo krijgen jullie een beter beeld bij het plaatje.Een compleet verzorgde trouwdagWij kunnen jullie huwelijksdag compleet verzorgen. De daggasten ontvangen wij graag met een lekkere lunch voorafgaand aan de trouwceremonie. Na de ceremonie snijden jullie de bruidstaart aan en serveren wij met plezier de champagnetoost uit. Tijdens het borrelmoment lopen wij rond met heerlijke hapjes en drankjes en dekken onze gastvrouwen de tafels voor het huwelijksdiner alvast voor jullie en jullie gasten in. Het diner kunnen wij op diverse manieren aankleden. Willen jullie interactie? Dan is de chef table, barbecue of warm- en kud buffet een aanrader.Catering tijdens het avondfeestWij kunnen de avondgasten ontvangen met koffie, thee of gelijk een borrel. Wanneer de meeste gasten binnen zijn, begint het avondfeest en kunnen de voetjes van de vloer! Wij lopen rond met hapjes en drankjes en aan het einde van de avond presenteren we een borrelbuffet voor de lekkere trek.Jullie bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!Onbezorgd genieten van jullie mooiste dag. Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: 'Deze dag was echt onvergetelijk'.


Green Café | Foodtruck Bruiloft - Catering Naar de website van Green Café | Foodtruck Bruiloft - Catering Stuur een email naar info@greencafe.nl

Green Café | Foodtruck Bruiloft - Catering
Peperweg 4
9891AK EZINGE
T 050-3115334
E info@greencafe.nl
I http://http://www.greencafe.nl

Huur een Foodtruck op uw bruiloftGaat u trouwen? Wij kunnen u met onze Foodtrucks volledig ontzorgen wat betreft de gehele catering van uw bruiloft. Wij verhuren verschillende concepten en Foodtrucks en kunnen alles op maat voor u verzorgen. Eerst wordt er naar uw wensen gekeken en daarna passen we onze plannen daarop aan. Welke Foodtruck is het meest geschikt voor uw bruiloft? Onze eigen Foodtrucks zijn zo ingericht dat we alles kunnen koken wat u maar wilt!Festival BruiloftNaast de catering kunnen wij uw gehele trouwfeest aankleden als een festivalterrein met festival meubels, tenten, licht en aankleding. Op onze site vindt u ook divers entertainment in de vorm van kindervermaak, bands en DJ's. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Silent Disco op uw Bruiloft Festival? 

     
axivorm webdesign