Trouwen Trouwen in Drenthe

 Ariena's Weddings - Trouwvervoer Naar de website van Ariena's Weddings - Trouwvervoer Stuur een email naar info@arienasweddings.nl

Ariena's Weddings - Trouwvervoer
Nijlanderstraat 25
9451BL ROLDE
T 0629361304
E info@arienasweddings.nl
I http://https://www.arienasweddings.nl/rolls-royce/

Uniek in het Noorden!

Trouwvervoer: Rolls Royce Silver ShadowIn deze prachtige oldtimer glijden jullie over de weg en maken jullie prachtige foto’s voor een mooie blijvende herinnering. De Rolls Royce Silver Shadow is een engelse uitvoering. Het stuur zit aan de rechterkant. Dit is een hele mooie en bijzondere ervaring. Huur Rolls Royce incl. reiskosten en chauffeur:2 uur => € 265,00.                    3 uur => € 395,00.

4 uur => € 465,00.                    8 uur => € 575,00 tot 17.00 uur.Wij vragen een aanbetaling van € 100,00. Hiermee staat jullie boeking gereserveerd. Dit alles is opgenomen in een huurovereenkomst inclusief algemene voorwaarden. WeddingplannerOntzorgen is wat ik doe tijdens de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk en op jullie huwelijk. Tijdens de voorbereidingen luister ik naar jullie wensen en ideeën. Dit alles breng ik samen in een uitgebreid draaiboek. Aan alle kleine dingen wordt gedacht. Zodat jullie volop kunnen genieten!!• www.arienasweddings.nl/referenties staan mooie verhalen van bruiden die jullie voor gingen. Waardevol is het ADVIESGESPREK. Waar jullie vastlopen, geef ik tips en adviezen om weer verder te gaan.Bruidsschoenen, ook in kleur:  Comfortabele, lekkere zittende trouwschoenen. Veel modellen en zelfs halve maten. Kleuren: na de bruiloft nog plezier van jouw trouwschoenen. Kleuren in jullie themakleur of bijpassend bij het pak.Ga naar onze website voor foto's en recensiesBel of mail bij vragen naar info@arienasweddings.nl of 06-29361304.


Romantische Trouwauto - Trouwvervoer Naar de website van Romantische Trouwauto - Trouwvervoer Stuur een email naar info@romantischetrouwauto.nl

Romantische Trouwauto - Trouwvervoer
Veldrus 1
7913CL HOLLANDSCHEVELD
T 06-54716716
E info@romantischetrouwauto.nl
I http://http://www.romantischetrouwauto.nl

Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!Om uw bruiloft onvergetelijk te maken bieden wij u onze schitterende romantische Citroën Traction Avant uit 1951 aan. Ons romantische en comfortabele trouwvervoer is door zijn uitstraling uitermate geschikt voor trouwerijen. Maar ook voor jubilea, fotoreportages en andere speciale gelegenheden is deze auto zeer geschikt. U kiest niet alleen voor een stijlvolle romantische trouwauto maar ook voor de service die daarmee gepaard gaat. Natuurlijk is het mogelijk om de auto vooraf te bezichtigen, bel of mail ons gerust voor informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Uw feestdag, met uw persoonlijke wensen, staat bij ons voorop!


Mini trouwauto's.nl Naar de website van Mini trouwauto's.nl Stuur een email naar info@mini-trouwautos.nl

Mini trouwauto's.nl
Touslaggerij 6
8501ZW JOURE
T 0513-415924 / 0613896047
E info@mini-trouwautos.nl
I http://http://www.mini-trouwautos.nl

Uniek vervoer voor uw mooiste dagMini trouwauto's.nl verhuurt uniek trouwvervoer voor uw mooiste dag. Wij verhuren stoere en sportieve mini cabrio's, deze trouwauto's zorgen voor een indrukwekkende aankomst. Wat nog eens extra versterkt wordt doordat u zelf achter het stuur zit! Uiteraard is het mogelijk om in stijl vervoerd te worden door één van onze chauffeurs. Bij Jag Tax Trouwauto's kunt u terecht voor een comfortabele en luxe room witte Jaguar XJ6 en de stijlvolle en elegante klassieke Jaguar MK7. Onze Jaguar's zijn te huur inclusief chauffeur. Onze tarieven zijn afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen wij u de gehele dag rondrijden naar de plaatsen waar u naar toe wilt. Decoratie kunnen wij in overleg voor u verzorgen.Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.


Jag Tax Trouwauto's Naar de website van Jag Tax Trouwauto's Stuur een email naar info@jagtax-trouwautos.nl

Jag Tax Trouwauto's
Touslaggerij 6
8501ZW JOURE
T 0513-415924 / 0613896047
E info@jagtax-trouwautos.nl
I http://http://www.jagtax-trouwautos.nl

Stijlvol en exclusief trouwvervoerWij kunnen voor elke feestelijke gelegenheid uw vervoer verzorgen. Een trouwdag, een jubileum, een leuk diner of welke speciale gebeurtenis dan ook. Wij verzorgen graag uw trouwvervoer. Zowel onze comfortabele en luxe JAGUAR XJ6 en onze stijlvolle en elegante JAGUAR MK7 is te huur inclusief chauffeur.Uw wensen kunnen wij inpassen binnen onze mogelijkheden. Van grote Jaguar tot Mini Cabriolet, alles is mogelijk bij Jag Tax Trouwauto's. Onze tarieven zijn afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen wij u de gehele dag rondrijden naar de plaatsen waar u naar toe wilt.Decoraties kunnen wij voor u in overleg verzorgen.Onze grappige zilverkleurige Mini Cabriolet staat garant voor veel bekijks en is uitermate geschikt voor selfdrive. 


Venema Trouwauto's Naar de website van Venema Trouwauto's Stuur een email naar info@venemamarssum.nl

Venema Trouwauto's
Rypsterdyk 32
9034HN MARSSUM
T 058-2541491 / 06-53833870
E info@venemamarssum.nl
I http://https://www.limousinehurenfriesland.nl/category/wagenpark/

Gespecialiseerd in trouwvervoerVenema Trouwauto's is al meer dan 30 jaar de specialist in limousine verhuur, klassieke auto's en trouwvervoer. Wij beschikken over de nieuwste modellen limousines zoals: Hummer, Chrysler, Lincoln en hebben een groot assortiment oldtimers. Wij hebben een landelijke dekking, maar hoofdzakelijk zijn wij werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland.Betaalbare trouwauto'sOnze limousines en trouwauto's zijn uitermate geschikt voor jouw bruiloft, of als volgauto voor jouw gasten tijdens de trouwdag. Maar je kunt onze limo's en oldtimers natuurlijk ook gebruiken voor hele andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een jubileum, personeelsfeest, promotie, object, sweet 16 party, etc. Vraag het ons, er is van alles mogelijk.  De mooiste trouwauto's en limousines tegen de scherpste tarieven. 


Koonings The Wedding Palace - Trouwvervoer Naar de website van Koonings The Wedding Palace - Trouwvervoer Stuur een email naar info@koonings.com

Koonings The Wedding Palace - Trouwvervoer
Dukaat 5a
5751PW DEURNE
T 0493-313220
E info@koonings.com
I http://https://www.koonings.com/autoverhuur/

Huur je droomauto bij Koonings!Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest, wil jij een spetterende entree maken of in stijl worden vervoerd op de mooiste dag van je leven? Dan ben je bij Koonings aan het goede adres! 'Huur Je Droomauto' verhuurt namelijk het trouwvervoer van je dromen. Al vanaf 99 euro kun jij met je entourage plaatsnemen in een schitterende witte limousine, unieke oldtimer, indrukwekkende Rolls Royce of supersnelle rode Ferrari. Terwijl je in één van de prachtige auto's wordt rondgereden door onze chauffeur, kun je genieten van een fles bubbels; gekregen van het huis natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat dit een uitje wordt om niet te vergeten!


Oldtimer-huren.nl Naar de website van Oldtimer-huren.nl Stuur een email naar info@oldtimerhurenfriesland.nl

Oldtimer-huren.nl
Tibsterwei 3
9131EG EE
T 0519-235050
E info@oldtimerhurenfriesland.nl
I http://https://oldtimer-huren.nl/

Uniek trouwvervoer


Oldtimer-huren.nl beschikt over goed onderhouden oldtimers die uitermate geschikt zijn om te gebruiken als trouwvervoer. U mag zelf rijden, maar wij bieden ook de mogelijkheid om te huren met chauffeur. Onze klassieke trouwauto's zijn klaar om te schitteren. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!
Ford Mustang Cabrio


De Ford Mustang Cabrio is te huur vanaf € 125,00. Deze na-oorlogse Amerikaanse auto's werden vol gehangen met chroom, hadden het design van een mobiele wolkenkrabber en zwabberden, deinden en waggelden over de highways. Deze auto's waren niet bedoeld om mee te rijden, eerder te cruisen. Tot Ford in 1964 de Mustang voorstelde... Meer weten over deze unieke trouwauto? Klik dan door naar onze website.
Pick Up GMC (bekend van TV)


Deze leuke auto is al te huur vanaf € 109,00. Altijd hebben we al de droom gehad om in het bezit te zijn van een beroemde auto. Hoe leuk zou het zijn om te ervaren hoe zo'n oldtimer nou eigenlijk echt rijdt? Dit is misschien wel de meest bekende oldtimer op de Nederlandse TV. We hebben er zelf al een paar rondjes in mogen rijden en inderdaad zoals onze gedachtes al deed vermoeden... Het rijdt fantastisch!
VW Kever huren


De Volkswagen Beetle (Kever) is te huur vanaf € 85,00 en de VW Kever Karmann 1303 Injection Convertible vanaf € 109,00. De kever is de meest verkochte auto aller tijden. En dat is niet voor niks! Het design was anders dan alle andere auto's die in die tijd van de band afrolden. Maar dat was het niet alleen, de combinatie van degelijkkeid, de betrouwbare motor en bovenal de betaalbare prijs zorgde ervoor dat iedereen deze auto wilde hebben. Zo is deze auto ook een perfecte eyecatcher op jullie trouwdag.
VW T1 Samba Sunroof Deluxe


Te huur vanaf € 139,00. Oorspronkelijk werden VW busjes ingedeeld volgens het aantal ramen dat ze hadden. Het model waar het hier om gaat had 23 ramen. Om onderscheid te maken tussen de gewone 23-ramer en de luxe uitvoering werd de naam Samba bedacht. Deze VW bus had aan de zijkant in plaats van een schuifdeur twee draaiportieren. Daarnaast had deze auto een stoffen zonnedak dat open geschoven kon worden en in de zijkanten van het dak zaten panoramaramen. In die jaren stond de Samba bekend als hippiebus. Het idee van de Samba werd losgelaten toen Volkswagen de opvolger, de T2 in productie nam. Deze VW bus wordt gezien als één van de meest iconische auto ontwerpen ooit gemaakt. Dus mocht je op de mooiste dag van je leven willen rijden in een unieke VW bus, dan is dit zeker een goede keuze!
VW T1 Spijl busje


Om het succes van het Volkswagenbusje te begrijpen, gaan we een stukje terug in de tijd. De bus is bedacht door Ben Pon, de eerste Volkswagen importeur. Pon zag in de Volkswagenfabriek in Wolfsburg een transportwagentje voor onderdelen, aangedreven door de motor van een Kever. De zogenoemde "plattenwagen" kon niet op de openbare weg worden gebruikt omdat de chauffeur achterop het voertuig zat, boven de motor. Pon zag natuurlijk een grote kans voor de Europese markt. Hij maakte een ruwe schets van de T1. Het werd een bus met ronde vormen, de motor achterin en het stuur voorin. Dit 8 persoons busje is ideaal voor een wat groter gezelschap voor huwelijksfeesten en andere gelegenheden.

Royal Trouwauto Service Naar de website van Royal Trouwauto Service Stuur een email naar royaltrouwautoservice@gmail.com

Royal Trouwauto Service
Veenendaalkade 6
2547AR DEN HAAG
T 0612370123
E royaltrouwautoservice@gmail.com
I http://https://www.mooistetrouwauto.nl

Landelijke verhuur, met of zonder chauffeurOp de mooiste dag van je leven hoort bijzonder trouwvervoer. De Chrysler 300C. De White Pearl Chrystal Shine edition. Indien je zelf graag wilt rijden, een eigen chauffeur hebt of deze unieke bolide incl. chauffeur (bekend met de etiquette rond het trouwvervoer) wenst te huren, het is allemaal mogelijk! Stijlvol, luxe en bovenal uniek. De enige in z'n soort, dus zeer exclusief en betaalbaar.


Wijnand Hazeleger Trouwvervoer Naar de website van Wijnand Hazeleger Trouwvervoer Stuur een email naar info@wijnand-hazeleger.nl

Wijnand Hazeleger Trouwvervoer
Kieftveen 37-1
3781PP VOORTHUIZEN
T 0342-471070
E info@wijnand-hazeleger.nl
I http://http://www.wijnand-hazeleger.nl

Stijlvol trouwvervoer door heel NederlandStalhouderij Wijnand Hazeleger verhuurt o.a. unieke trouwkoetsen door heel Nederland. Wij hebben een uitgebreid aanbod met trouwkoetsen. De koetsen worden standaard getrokken door twee Friese paarden. Maar je kunt ook kiezen voor 4 of zelfs 6 Friese paarden. Dit is mogelijk bij alle trouwkoetsen. Onze koetsiers dragen passende kleding. Ze hebben een blauwe koetsiersjas met gouden tres en een grijze hoge hoed.Trouwauto's - Oldtimer verhuurLondense taxi

Je kunt ook kiezen voor onze verhuur van het unieke gemotoriseerde trouwvervoer. Je kunt o.a. een originele Londense Taxi als trouwauto huren. De "taxichauffeur" is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Londense Taxi is zeker ook geschikt voor een 25 jarig huwelijk, een jubileum, burgemeester, sinterklaas, kortom voor alle denkbare evenementen.

Originele Renault Celtaquatre

De chauffeur van deze schitterende oldtimer trouwauto is gekleed in bordeaux rood colbert met een bijpassende chauffeurspet. De Renauls Celtraquatre is geschikt voor al jouw festiviteiten waaronder uiteraard jouw trouwdag en de jubileumfeesten.Oldtimer bussen: Uniek in NederlandWij verhuren oldtimer trouwbussen van het merk Saviem, in dezelfde kleur als de Londense Taxi. In 1 trouwbus is er een speciale bruidsbank aanwezig. De chauffeur is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. Met deze twee trouwbussen kunnen wij jouw daggasten op een gezellige en bijzondere manier op locatie brengen.LocomotiefOnze schitterende locomotief is genaamd: Bello de Voorthuizer Stoomlocomotief. De locomotief heeft standaard 1 volgwagon maar we kunnen aan de locomotief desgewenst twee volgwagons koppelen, zodat er nog meer personen vervoerd kunnen worden. Wagon en trams zijn ook voor rolstoelen toegankelijk (brede aluminium oprijplaat). De chauffeur is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. Uitermate geschikt voor trouwerijen, evenementen en feesten voor het vervoer/pendelen van personen.HuifkarrenDe huifkar kan open en dicht met comfortabele zitkussens. Ook is de keuze uit koetsiers- of country-westernkleding mogelijk. Met de huifkar kan zowel gesloten en open gereden worden.PaardentramsOnze paardentrams bieden de mogelijkheid om meerdere personen te vervoeren. Ook voor hele grote gezelschappen. De paardentram is verwarmd, rondom glas, vloerbedekking, goudkleurige gordijntjes en de banken zijn geheel gestoffeerd. Je kunt de paardentram huren voor jouw bruiloft, jubileum, open dag of ander evenement. Wij rijden met de koetsen en paardentrams het gehele jaar door, zomer en winter maakt niet uit.Trouwvervoer bekijken of info aanvragenMaak vrijblijvend een afspraak om ons unieke trouwvervoer te bekijken. Ook kun je informatie of een prijsopgaaf aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen.


Limousine Service Groningen - Trouwvervoer Naar de website van Limousine Service Groningen - Trouwvervoer Stuur een email naar info@limousineservicegroningen.nl

Limousine Service Groningen - Trouwvervoer
Protonstraat 24
9743AL GRONINGEN
T 050 8507519
E info@limousineservicegroningen.nl
I http://http://www.limousineservicegroningen.nl

Limousine hurenExclusief trouwvervoer huren voor de mooiste dag van jouw leven? Welkom bij dé limousine verhuur specialist van Noord Nederland. Wij zijn het juiste adres voor het huren van de mooiste, langste en meest exclusieve limousines voor iedere gelegenheid!TopkwaliteitJe kent onze limousines wellicht van diverse televisie programma's waaraan wij meegewerkt hebben zoals bijvoorbeeld 'Het Familiediner' en 'Mijn Tent Is Top'. Bij ons een limousine huren betekend dat je gaat voor topkwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend de meest bijzondere en nieuwste limousines die je voor een ongelooflijk scherp tarief kunt huren. De chauffeurs van Limousine Service Groningen zijn niet alleen uitstekende chauffeurs, maar ook getraind in goed gastheerschap. Ze zullen er alles aan doen om de rit in de limousine zo aangenaam mogelijk te maken! Laat jou en je gasten in stijl vervoeren door onze uitzonderlijk lange limousines die zijn uitgerust met alle luxe die je maar kunt bedenken.Welk type limousine wil je huren?Wij verhuren drie totaal verschillende type limousines, ben je nieuwsgierig hoe zo'n limousine er van binnen uitziet? Neem dan een kijkje op onze website. Indien je een limousine wilt reserveren kun je een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen, nadat je de aanvraag heeft verstuurd ontvang je de offerte binnen 1 werkdag op het door jou opgegeven email adres.


All American Limousines Naar de website van All American Limousines Stuur een email naar info@venemamarssum.nl

All American Limousines
Rypsterdyk 32
9034HN MARSSUM
T 058-2541491 / 06-53833870
E info@venemamarssum.nl
I http://https://www.limousinehurenfriesland.nl/category/wagenpark/

De specialist in uniek trouwvervoerAll American Limousines is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in uniek trouwvervoer. Wij beschikken over de nieuwste modellen limousines zoals: Hummer, Chrysler, Lincoln en hebben een groot assortiment klassieke trouwauto's. Wij hebben een landelijke dekking, maar hoofdzakelijk zijn wij actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland.Stijlvol vervoer voor iedere gelegenheidOnze limousines en trouwauto's zijn zeer geschikt voor bruiloften. Ook kunnen onze auto's als volgauto dienen voor jouw gasten tijdens de huwelijksdag. Maar je kunt onze limo's en oldtimers natuurlijk ook gebruiken voor hele andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een jubileum, personeelsfeest, promotie, object, sweet 16 party, etc. Vraag het ons, bijna alles is mogelijk. De mooiste trouwauto's en limousines tegen de scherpste tarieven. All American Limousines is een onderdeel van Autobedrijf Venema te Marssum. 


Stal de Hoefslag Naar de website van Stal de Hoefslag Stuur een email naar stalhoefslag@gmail.com

Stal de Hoefslag
Uilenbroekstraat 21
8111BC HEETEN
T 0646073971
E stalhoefslag@gmail.com
I http://https://www.facebook.com/Stal-de-hoefslag-114438157009163/

Trouwkoets voor een sprookjesachtig huwelijk


Wil jij je een echte prinses voelen op de mooiste dag van je leven? Dan mag een trouwkoets natuurlijk niet ontbreken! Onze romantische trouwkoets is beschikbaar inclusief Friese paarden. Wij kunnen alles tot in detail verzorgen. Stal de Hoefslag verzorgt trouwvervoer met een perfect verzorgde koets, prachtige Friese paarden en koetsiers in authentieke kleding. De koets biedt eventueel ook extra plaats voor de bruidsmeisjes of bruidsjonkers tijdens de rit met het bruidspaar.
Wat kost het huren van een trouwkoets?


Stal de Hoefslag hanteert een vaste dagprijs van € 550,00 voor de verhuur van de trouwkoets inclusief de routebepaling en tijdsplanning in overleg met jullie. De transport van de koets en paarden naar locatie binnen een straal van 25 km rondom Heeten is hier bij in begrepen. Persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een bloemen arrangement of transport van de paarden buiten een straal van 25 km rond Heeten is niet inbegrepen.
Meer informatie


Met onze trouwkoets verzorgen wij ritten door geheel Nederland. Dus heb je trouwplannen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en persoonlijke wensen. Met onze trouwkoets service maak je een onvergetelijke entree op je trouwdag!
 

     
axivorm webdesign