Trouwen Trouwen in Drenthe

 PLUK Events - Weddingplanner Naar de website van PLUK Events - Weddingplanner Stuur een email naar info@pluk.events

PLUK Events - Weddingplanner
Annerweg 3
9463TA EEXT
T 020-2159346
E info@pluk.events
I http://http://www.pluk.events/

De planning van jouw bruiloftAls full-service evenementenburo is PLUK Events gespecialiseerd in de organisatie van unieke feesten op locatie. We maken hierbij gebruik van diverse partners in Noord en Oost Nederland en desgewenst zelfs in heel Nederland. “Ontzorgen” is ons belangrijkste sleutelwoord bij de organisatie van een huwelijksfeest en alles wat daar verder bij komt kijken. Een bruidspaar kan ons dan ook inschakelen als een soort van “weddingplanner”, maar onze diensten kunnen ook een paar stapjes, of zelfs stappen, verder gaan. Wil je weten hoe PLUK Events jullie kan ontzorgen in de aanloop naar jullie trouwdag? Kijk dan op onze website en vraag vrijblijvend informatie aan, op maat naar jullie wensen.  


Ariena's Weddings - Weddingplanner Naar de website van Ariena's Weddings - Weddingplanner Stuur een email naar info@arienasweddings.nl

Ariena's Weddings - Weddingplanner
Nijlanderstraat 25
9451BL ROLDE
T 0629361304
E info@arienasweddings.nl
I http://https://www.arienasweddings.nl/weddingplanner/

Uniek in het Noorden!

WeddingplannerOntzorgen is wat ik doe tijdens de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk en op jullie huwelijk. Tijdens de voorbereidingen luister ik naar jullie wensen en ideeën. Dit alles breng ik samen in een uitgebreid draaiboek. Aan alle kleine dingen wordt gedacht. Zodat jullie volop kunnen genieten!!• www.arienasweddings.nl/referenties staan mooie verhalen van bruiden die jullie voor gingen. Waardevol is het ADVIESGESPREK. Waar jullie vastlopen, geef ik tips en adviezen om weer verder te gaan.Bruidsschoenen, ook in kleur:  Comfortabele, lekkere zittende trouwschoenen. Veel modellen en zelfs halve maten. Kleuren: na de bruiloft nog plezier van jouw trouwschoenen. Kleuren in jullie themakleur of bijpassend bij het pak.Schitteren in de Rolls Royce Silver ShadowIn deze prachtige oldtimer glijden jullie over de weg en maken jullie prachtige foto’s voor een mooie blijvende herinnering. De Rolls Royce Silver Shadow is een engelse uitvoering. Het stuur zit aan de rechterkant. Dit is een hele mooie en bijzondere ervaring. Huur Rolls Royce incl. reiskosten en chauffeur:2 uur => € 265,00.                    3 uur => € 395,00.

4 uur => € 465,00.                    8 uur => € 575,00 tot 17.00 uur.Wij vragen een aanbetaling van € 100,00. Hiermee staat jullie boeking gereserveerd.  Dit alles is opgenomen in een huurovereenkomst inclusief algemene voorwaarden. Ga naar onze website voor foto's en recensiesBel of mail bij vragen naar info@arienasweddings.nl of

06-29361304.


Fascino Wedding - Weddingplanner & Ceremoniemeester Naar de website van Fascino Wedding - Weddingplanner & Ceremoniemeester Stuur een email naar info@fascinowedding.nl

Fascino Wedding - Weddingplanner & Ceremoniemeester
It Harspit 2
8494PS NES
T 0621387013
E info@fascinowedding.nl
I http://https://fascinowedding.nl/

Trouwen in Italië of Nederland, niets is te gek!Sinds ik zelf getrouwd ben in Italië wist ik het zeker; de passie, liefde en creativiteit uitdragen binnen deze branche voor toekomstige bruidsparen! Een herinnering waar jaren later nog over gesproken zal worden. Of jullie nu willen trouwen in Italië of Nederland, Fascino Wedding creëert hét Italiaanse gevoel in Friesland en daarbuiten. Ontspannen genietenAls gediplomeerd weddingplanner weet ik hoe belangrijk het is om gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan. Ieder huwelijk moet gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail. Een droombruiloft verdient alle aandacht met jullie eigen inbreng en ideeën! Samen kijken we naar alle mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie bijzondere droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.Ontzorgen, dat is mijn taakHebben jullie al een beeld hoe jullie huwelijk eruit komt te zien of juist helemaal nog niet? Wellicht slaat de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden. Fascino Wedding zorgt voor rust, overzicht en is gespecialiseerd in alle aspecten dat bij het organiseren en regelen van jullie bruiloft komt kijken.Fascino Wedding regelt met én voor jullie de perfecte & onvergetelijke huwelijksdag!


Jil's Weddings & Events Naar de website van Jil's Weddings & Events Stuur een email naar info@allyouneedisjils.nl

Jil's Weddings & Events
Steenwijkerweg 174B
8338LD WILLEMSOORD
T 0612803076
E info@allyouneedisjils.nl
I http://https://www.allyouneedisjils.nl/

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!Kijk je al heel lang uit naar het moment dat je gaat trouwen en heb je al een aantal moodboards gemaakt van hoe jouw trouwdag er ongeveer uit moet komen te zien? Of kwam het aanzoek als een enorme verrassing en krijg je kriebels van het idee om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Misschien is beide niet van toepassing. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat je vanaf nu toe gaat werken naar een onvergetelijke dag en dat begint met goed organiseren. Huwelijk organiserenEen huwelijk organiseren is ontzettend leuk! Voldoende tijd en kennis zijn dan wel nodig, anders raak je al snel verstrikt in het 'grote bruiloften web'. Hebben jullie niet voldoende tijd of kennis? Vinden jullie zorgeloos genieten het belangrijkste of zijn jullie opzoek naar creatieve ideeën en oplossingen? Dan biedt een weddingplanner uitkomst. Samen een bruiloft creëren op basis van jullie wensen waarbij jullie karakters centraal staan. Geen regels of verwachtingen van anderen. Een mooie bruiloft. Van buiten én van binnen. 


Woesh! weddingplanner Naar de website van Woesh! weddingplanner Stuur een email naar info@woesh.com

Woesh! weddingplanner
Sweelinckstraat 52
8916GW LEEUWARDEN
T 0623123003
E info@woesh.com
I http://http://www.woesh.com

Zeg ook 'ja' tegen Woesh!Een weddingplanner wordt vaak geassocieerd met 'duur', maar is voor iedereen weggelegd, binnen elk budget. Of jullie nu hulp nodig hebben vanaf het begin, bij het contracteren van bepaalde partijen, of alleen een ceremoniemeester willen op jullie trouwdag: Woesh! helpt graag bij het in kaart brengen en goed coördineren van jullie trouwdag, tot in detail en tegen een gunstig tarief.Ik verzorg jullie dag van A tot ZHet voordeel van het inschakelen van Woesh! is dat wij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden op het gebied van trouwen in Friesland. We hebben hier inmiddels een uitgebreid en inspirerend netwerk opgebouwd en hebben de kennis en ervaring in huis om jullie dag van A tot Z te verzorgen. Dus je hoeft je vriendin of broer niet meer de spannende taak toe te bedelen van ceremoniemeester: wij regelen alles zodat iedereen, vooral jullie zelf, optimaal kunnen genieten van jullie huwelijk!Trouwcollectief FrieslandWoesh! is aangesloten bij Trouwcollectief Friesland, een samenwerkingsverband tussen trouwspecialisten in Frifesland. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend, maak dus gerust een afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te spreken.Jij zegt 'ja', Woesh! regelt de rest! 

     
axivorm webdesign