Djunes evenementen bureau waar je alles kunt huren voor jouw bruiloft

  • portfolio/1728/1_djunes_ceremoniemuziek
  • portfolio/1728/2_djunes_led-dj-booth-huren
  • portfolio/1728/3_djunes_lichtletter-verhuur
  • portfolio/1728/4_djunes_trouwfotograaf
  • portfolio/1728/1_djunes_ceremoniemuziek
  • portfolio/1728/2_djunes_led-dj-booth-huren
  • portfolio/1728/3_djunes_lichtletter-verhuur
  • portfolio/1728/4_djunes_trouwfotograaf

Boekingsbureau Djunes

Djunes is het adres voor bruiloft DJ's, bands, artiesten, tentenverhuur, foto booth, DJ apparatuur verhuur, fotografie, video, lichtletters, verlichting, geluid en nog veel meer. Wij hebben alles wat jij nodig hebt voor jouw bruiloft onder ??n dak.

Wil jij je laten verrassen? Plan dan een videogesprek of telefoongesprek in om jouw wensen te bespreken en wij komen met een verrassend voorstel dat aansluit op jouw wensen. Van tevoren wordt alles met de locatie besproken zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan.
 

Bruiloft DJ

Op onze website vind je verschillende bruiloft DJ?s, maar hoe weet je nou welke DJ er bij jouw bruiloft past? Je kunt er zelf een uitkiezen maar het liefst helpen we jou door jou te matchen met de DJ die het beste aansluit op jouw wensen. Hoe werkt dit?

Op basis van een kennismakingsgesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt op jouw bruiloft. Deze informatie gebruiken we om de bruiloft DJ te vinden die het beste bij jouw wensen past. Wil jij een bijzondere lichtshow of bescheiden DJ show? Alles kan!
 

Live muziek bruiloft

Bij live muziek wordt al snel gedacht aan een band, maar heb je ook weleens gedacht aan een ceremonie gitarist of een zangeres tijdens de borrel. Bekijk onze website voor livemuziek op jouw bruiloft.
 

Bruiloft extra?s

Geef de trouwlocatie een persoonlijk tintje met lichtletters van jullie initialen of het woord wat jullie verbindt. Een andere leuke extra is bijvoorbeeld een fotospiegel of photobooth. Zo geef je jouw gasten een aandenken van het huwelijksfeest en verzamel je unieke foto?s van alle gasten.
 

Bruiloft fotograaf en bruiloft videograaf

Vind op onze website een fotograaf of videograaf bij jou in de buurt. Bekijk de portfolio?s en zie gelijk de prijzen zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Djunes

Zonnekant 19
2203NA Noordwijk
071-2340333

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media