Peter de Jonge optimale sfeer voor jullie trouwdag!

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Muziek tijdens jullie ceremonie, receptie of diner?

Willen jullie bepaalde momenten van jullie bruiloft extra sfeer geven? Peter de Jonge kan de muzikale invulling op jullie trouwdag verzorgen. Met zijn warme, stevige stem en authentieke belangstelling wordt jullie trouwdag onvergetelijk. Hij kan een afwisselend programma op jullie trouwdag verzorgen. Van eigen liedjes tot liedjes uit allerlei tijden en verschillende landen. De basis van zijn optredens is de interactie met het bruidspaar en de gasten. 

Voordat Peter op jullie trouwdag komt optreden, vindt er eerst een kennismaking plaats. Tijdens dit gesprek kunnen jullie je wensen kenbaar maken en zorgt Peter ervoor dat al deze wensen uitgevoerd kunnen worden op jullie mooiste dag. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Zijn optredens zijn altijd geheel akoestisch.

Juist dié liedjes die jullie passend vinden bij de plechtigheid, receptie of het diner, gezongen door Peter. 
Hij verzorgt het graag voor jullie!

Bijzondere sfeer op jullie bruiloft

"De koffer wordt geopend en de gitaar wordt tevoorschijn gehaald. Zo simpel kan het zijn. Ik zing een liedje om mezelf even voor te stellen en daarna meng ik mii tussen het feestgedruis om al jullie gasten te ontmoeten. Een praatje, een liedje en dan door naar de volgende. Ik vindt het prachtig om mensen met elkaar te verbinden. De liedjes geven sfeer aan jullie bruiloft en zijn een deel van ons collectieve geheugen. Muziek kan het samenzijn kleur geven".

"Ik kan veel liedjes verzorgen op jullie grote dag, de meeste mensen zijn dan ook verbaasd over het aantal liedjes. Soms weet ik zelf ook even niet waar ze vandaan komen. Iemand begint met zingen en ik haak dan zo in. De beleving is voor mij dus net zo nieuw als voor jullie en jullie gasten."

"Voor de meeste trouwplechtigheden mocht ik een gekozen lied zingen dat ik speciaal voor die gelegenheid had ingestudeerd. Bruidsparen hebben hier dan ook een bijzondere herinnering aan. Dat is een heel speciaal moment".

Prijzen en meer informatie

Gage: € 350,- voor een optreden tot max. van enkele uren. Vul gerust het contactformulier op deze pagina in of bel eventjes. 

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media