De Trouwdatum Plannen

trouwdag_plannenDe trouwdatum bepalen:

Het is belangrijk om eerst de trouwdatum te bepalen. Hiermee heb je een goed overzicht om de gehele voorbereiding in te plannen. Ook heb je nu die magische datum in je hoofd om naar toe te leven.  

*tip: Jullie trouwdatum kan afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van enkele belangrijke zaken. Wil je in een bepaald gemeentehuis trouwen of wil je perse die ene band op je bruiloftsfeest of is je keuze vooraf al op een bepaalde zaal gevallen, check hiervan dan eerst de beschikbaarheid, en bepaal daarna de trouwdatum.

Planning maken

Maak eerst een globale planning, in ieder geval vast voor de eerste 2 maanden. In de loop van de tijd kun je deze planning aanpassen en verder uitbreiden tot aan de trouwdag.

Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden, want het meeste werk voor de planning hebben wij al voor je gedaan. Mis je nog dingen op deze site, mail deze dan aan ons door. Dan kunnen wij die toevoegen en anderen hier weer een plezier mee doen.

Trouwdatum plannen

Doe de melding van jullie voorgenomen huwelijk op z'n vroegst 1 jaar voor de trouwdag. Bespreek deze datum al vast bij het gemeentehuis. Hiermee zijn de officiele data alvast definitief.

Leuke adresjes

De Bruiloft Feest DJ

De Bruiloft Feest DJ

een breed assortiment feestmuziek
Mariages Bruidsmode

Mariages Bruidsmode

goed advies, scherpe prijs, garantie en vakkundig maatwerk
Arn van Ess Juwelier & Goudsmid

Arn van Ess Juwelier & Goudsmid

mooie trouwringen van de hoogste kwaliteit en de beste prijs!

Ook interessant

8 redenen om te trouwen

8 redenen om te trouwen

Gemeenschap van goederen

Gemeenschap van goederen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media