Koonings The Wedding Palace een unieke collectie trouwpakken

 • 7_koonings_the_wedding_palace_bruidegom
 • 6_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 5_koonings_the_wedding_palace_trouwkostuum
 • 4_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 3_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 2_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 1_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 7_koonings_the_wedding_palace_bruidegom
 • 6_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 5_koonings_the_wedding_palace_trouwkostuum
 • 4_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 3_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 2_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
 • 1_koonings_the_wedding_palace_trouwpak
Naar de website  

’s Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak! 

Je bent van harte welkom in onze grote bruidsmodezaak van maar liefst 4500m², gevuld met meer dan 3500 bruidsjurken, 750 trouwpakken en schitterende collecties van avond- en cocktailkleding. Het is niet zomaar een bruidsmodezaak, het is een beleving!

Speciale showrooms

Bij Koonings vinden we dat het uitzoeken van je droomjurk of trouwpak ook een feestje mag zijn! Laat je betoveren door onze indrukwekkende Sissi-ballroom, waan je op de stranden van Ibiza, of in het glamoureuze Hollywood in een van onze speciale showrooms. 

Meer dan 70 topmerken voor bruid & bruidegom

Vanaf de provinciale weg van Helmond-Deurne nodigt het enorme hagelwitte pand met de stralende bruidspoppen in spotlights je uit om in de droomwereld van bruidskleding en glamour te stappen. Wij bieden meer dan 70 topmerken voor bruid en bruidegom, zowel de meest bekende als exclusievere merken. Neem een kijkje op onze website voor een volledig overzicht. Maar het is niet alleen voor de japon of kostuum. In onze shop in shops kun je je laten informeren over alle mogelijkheden met accessoires en deze meteen bij je kleding passen.

Eigen design

Wil je een uniek design of een eigen twist aan je jurk geven? Wij bieden de mogelijkheid om een eigen creatie te ontwerpen. Samen met een van onze stylisten tekenen we de japon van je dromen en gaan we op zoek naar stoffen. Daarna wordt je jurk in ons eigen atelier gemaakt en zorgen we ervoor dat hij perfect aansluit op jouw lichaam!

Bijzondere gasten

Alle speciale gasten op een huwelijk willen er natuurlijk geweldig uitzien. Of het nu gaat om de moeders van het bruidspaar, de bruidsmeisjes of de bruidskinderen. Voor al deze gasten hebben wij een speciale afdelingen met een zeer uitgebreide diverse collecties. En ben je geen bijzondere gast, maar wil je er gewoon fantastisch uitzien op een huwelijk, ook dan ben je uiteraard van harte welkom!

Bruidsmodeshows

Als enige bruidsmode speciaalzaak organiseren wij jaarlijks een spectaculaire bruidsshows, waar belangstellende naartoe komen om de nieuwste collecties te bekijken en zich te laten verrassen door alle showelementen. Op http://www.koonings.com/shows-en-evenementen vindt u meer informatie hierover. 

Kwaliteit en zekerheid

Al bijna 50 jaar specialiseert Koonings The Wedding Palace zich in bruidsmode. Als geen ander weten wij hoe belangrijk trouwkleding is, service en kwaliteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Het kiezen van je bruidskleding is een bijzonder en emotioneel moment; bij Koonings The Wedding Palace ben je in goede handen. Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bezoek onze website of bel met 0493-313220.

Koonings The Wedding Palace

Dukaat 5a
5751PW Deurne
0493-313220

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media