The One Bridal Trouwkleding voor bruid, bruidegom en bruidskids!

 • 6_the_one_bridal_kinderbruidskleding
 • 5_the_one_bridal_bruidsjapon-ladybird
 • 4_the_one_bridal_off-shoulder-trouwjurk
 • 3_the_one_bridal_bohemian-bruidsjurk
 • 2_the_one_bridal_trouwjurk
 • 1_the_one_bridal_bruidsmode
 • 6_the_one_bridal_kinderbruidskleding
 • 5_the_one_bridal_bruidsjapon-ladybird
 • 4_the_one_bridal_off-shoulder-trouwjurk
 • 3_the_one_bridal_bohemian-bruidsjurk
 • 2_the_one_bridal_trouwjurk
 • 1_the_one_bridal_bruidsmode
Naar de website  

Het adres voor een onvergetelijke trouwdag

Bij  The One Bridal in Leeuwarden kleden wij met ons team al ruim 25 jaar bruiden, bruidegoms en bruidskinderen. Niet alleen uit Friesland, Drenthe en Groningen, maar ook van ver daarbuiten weten de a.s. bruidsparen ons te vinden. Samen met jou gaan we op zoek naar die ene droomjapon die niet alleen jouw a.s. huwelijkspartner zal verrassen maar ook alle gasten op jullie trouwdag. Naast de uitgebreide collecties trouwjurken van bekende merken, verdeeld over verschillende prijsklassen, kunnen we jouw perfecte plaatje de finishing touch geven met bijpassende bruidsaccessoires. 

Trouwjurken voor iedere stijl én budget

Met onze collectie trouwkleding onderscheiden wij ons van onze collega bruidswinkels. Ons ruime assortiment bruidsjurken van gerenommeerde leveranciers bestaat uit jurken in diverse stijlen, zoals romantisch, boho, urban, klassiek, elegant, prinsessenjurken, sexy, vintage en zelfs spectaculair! 
Binnen onze collecties bieden wij je trouwjurken van circa € 1000,- t/m € 2500,-. En heb jij een kleiner budget? Geen probleem... daarvoor kun je terecht in onze outlet-afdeling.

Trouwpakken

Niet alleen de bruid is bij ons in Leeuwarden aan het juiste adres. Want naast de bruidskleding beschikken wij over een uitgebreide afdeling voor de bruidegom. Eén verdieping hoger is volledig ingericht met trouwpakken, overhemden, dassen, strikken, trouwschoenen en andere accessoires. Hierbij beschikken wij ook over de mogelijkheid om het trouwkostuum volledig aan jullie wensen aan te passen, desgewenst passend aan de kleding van de partner. 

Kleding voor de bruidskinderen

Als bruidspaar zijn jullie het middelpunt van de trouwdag. Je zult dan ook volop complimenten krijgen over de prachtige trouwkleding. Maar naast jullie emotionele momenten en stralende gezichten is er nog iets dat alle gasten doet smelten... de bruidskinderen! Als jullie gaan trouwen in het gezelschap van bruidskinderen dan is het plaatje extra compleet met die "mini me's" in prachtige kleding voor zowel de bruidsmeisjes als bruidsjonkers. De kleding van de bruidskinderen kunnen we volledig aanpassen aan jullie eigen trouwkleding. 

Gelegenheidskleding

Als we nog een verdieping hoger gaan, dan vind je daar onze prachtige collectie gelegenheidskleding. Een mooi kleurenbeeld aan gala-, cocktail en gelegenheidsjurken, overigens geschikt voor een bruiloft, maar voor elke gelegenheid. Ook afgestemd op de ouders van het bruidspaar en de getuigen!

Vrijblijvende afspraak

In ons unieke pand in Leeuwarden bieden wij jullie  4 verdiepingen bruidswinkel plezier. Je bent altijd welkom om ons geheel vrijblijvend te bezoeken. Laten jullie je graag goed adviseren en wil je voorbeelden bekijken van alle mogelijkheden die wij jullie te bieden hebben? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dat kan online via het formulier op deze pagina. Bellen tijdens onze openingstijden kan natuurlijk ook. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook het contactformulier op deze pagina invullen. 

The One Bridal

Schrans 27
8932NA Leeuwarden
058-2127518

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media