Bruidsbeurzen in Drenthe e.o.

Een bruidsbeurs mag je als aanstaande bruid en bruidegom in Drenthe e.o. niet missen. Alle bruidsbeurzen die we je hier tonen zijn georganiseerd door organisatotoren en trouwbedrijven met jarenlange ervaring in de trouwen-branche. Op iedere trouwbeurs vind je een ruim aanbod van aanbieders die zich volledig richten op de a.s. bruidsparen. Dit varieert van locaties, trouwkleding voor bruid en bruidegom, trouwkaarten, trouwvervoer, weddingplanners, bruidstaarten, bruidsfotografen, DJ's, trouwambtenaren e.d. 

 

WeddingFair Trouwbeurs Utrecht | 2022

WeddingFair Trouwbeurs Utrecht | 2022

Is de trouwdatum gepland en de voorbereiding op het trouwen begonnen? Dan ben je vast benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jullie trouwdag. Het is dan verstandig om een bruidsbeurs te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn er voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Utrecht is er volledig op gericht om de a,s, bruiden en bruidegommen inspiratie op te laten doen voor de trouwdag. Het aanbod van bedrijven en produkten is heel breed, maar toch is het aantal deelnemers van de trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, Industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Heb jij trouwplannen, dan kun je in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis. Je kunt gratis parkeren naast de locatie in de directe omgeving.

Datum:
11-09-2022
Locatie:
Theater Stefanus
Adres:
Braziliëdreef 2
Plaats:
Utrecht
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam | Najaar

WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam | Najaar

De najaarseditie van WeddingFair Rotterdam vindt plaats op zondag september 2022 en is georganiseerd om veel inspiratie op te doen voor jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen.

Diverse thema's en stijlen

Omdat er diverse thema's en stijlen bruiloften georganiseerd kunnen worden, hebben wij trouwbedrijven uitgenodigd die aan dit brede scala wensen van de bruidsparen kunnen voldoen. Vintage, rustiek, industrieel, bohemian, elegant, traditioneel, buiten trouwen, etc. Als a.s. bruid, bruidegom of bruidspaar kunnen alle bezoekers in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie opdoen en enthousiaste bedrijven en ondernemers uit de trouwbranche ontmoeten, zonder hard selling.

Parkeren rond de locatie van de trouwbeurs

In de omgeving van Hotel Wings in Rotterdam is het betaald parkeren. Je kunt ook parkeren in de parkeergarage van de locatie: "World Hotel Wings". Als je daar gebruik van maakt dan kun je binnen, op de trouwbeurs, een parkeerticket kopen voor € 5,00.
De entree van de bruidsbeurs is gratis.

Datum:
18-09-2022
Locatie:
World Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Purmerend 2022

WeddingFair Purmerend 2022

Nu je deze pagina van de bruidsbeurzen bezoekt heb je vast en zeker trouwplannen en ben je dus benieuwd naar de mogelijkheden voor de trouwdag. Het is dan zeker een goede keuze om een bruidsbeurs te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn modern en eigentijds en daarmee helemaal voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Purmerend is er volledig op gericht om de a.s. bruidsparen zoveel mogelijk inspiratie op te laten doen voor de trouwdag en desgewenst vrijblijvend in contact te brengen met de personen achter de trouwbedrijven.

Bruidsbeurs met breed aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven uit de trouwenbranche, produkten en diensten is op deze bruidsbeurs heel breed, maar toch is het aantal deelnemers van de trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Heb jij trouwplannen, dan kun je in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree voor de bruidsbeurs is gratis. 

Openbaar vervoer / Parkeergarage

De locatie is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en ook de parkeergelegenheid voor de auto is op korte afstand van de Markthal. Het station is op 700 meter afstand en de dichtsbijzijnde bushalte is op 500 meter van de beurslocatie. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in Q Park Willem Eggert. Deze parkeergarage is op enkele minuten lopen van de Markthal in Purmerend.

Datum:
02-10-2022
Locatie:
Markthal
Adres:
Koemarkt 52
Plaats:
Purmerend
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Sassenheim - 2022

WeddingFair Sassenheim - 2022

Nu je deze pagina met het overzicht met professionele bruidsbeurzen bezoekt, is jullie voorbereiding op de trouwdag dus al begonnen. Je bent ongetwijfeld nieuwschierig wat er allemaal mogelijk is voor jullie huwelijksvoltrekking en bruiloftsfeest. Dan is het inderdaad verstandig om een bruidsbeurs te bezoeken.

Wedding Fair: Eigentijdse trouwbeurzen

De trouwbeurzen van WeddingFair zijn eigentijds en dus op het lijf geschreven van de bruidsparen van nu. Dus ook voor jullie! Op de bruidsbeurs WeddingFair Sassenheim kunnen de a.s. bruiden en bruidegommen volop inspiratie opdoen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven en -produkten is zeer gevarieerd, maar toch is het aantal deelnemers per onderdeel enigszins beperkt om overkill te voorkomen.

Bruidsbeurs met gevarieerd aanbod trouwbedrijven

 Alle onderdelen voor de trouwdag én verschillende stijlen komen voorbij op deze bruidsbeurs van Weddingfair:  Elegant, industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Je kunt je op deze bruidsbeurs in een  relaxte sfeer vrijblijvend laten inspireren en contact en leggen met de enthousiaste mensen achter de trouwbedrijven, zonder hard selling. De entree van de beurs is gratis. Ook het parkeren is gratis. Dat kan op de parkeerplaatsen bij Van Der Valk Hotel Sassenheim en ook in de directe omgeving van de beurslocatie. 

Datum:
16-10-2022
Locatie:
Van der Valk Sassenheim
Adres:
Warmonderweg 8
Plaats:
Sassenheim
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Zwolle 2022

WeddingFair Zwolle 2022

Jullie hebben trouwplannen en zijn nu dus benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwdag. Dan is het een goed idee om deze bruidsbeurs van Weddingfair te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn er voor de bruidsparen van nu! Op de bruidsbeurs WeddingFair Trouwbeurs Zwolle kun je volop inspiratie opdoen voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en zeker ook voor het huwelijksfeest.

Alles voor de trouwdag

Je kunt op deze bruidsbeurs in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en vrijblijvend enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten, zonder hard selling. Alle onderdelen van de trouwdag zijn hier goed vertegenwoordigd, zoals trouwlocaties, trouwvervoer, bruiloftmuziek, photobooth, trouwringen, bruidsmake-up, DJ’s, trouwjurken en trouwpakken, etc….

Beurstas cadeau

Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Alle bezoekers ontvangen een gevulde beurstas cadeau. En de entree van de trouwbeurs is gratis!

Datum:
20-03-2022
Locatie:
Hotel Lumen
Adres:
Stadionplein 20
Plaats:
Zwolle
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Den Bosch - 2022

WeddingFair Den Bosch - 2022

WeddingFair helpt jullie verder met de trouwdag. WeddingFair is er dan ook voor iedereen met trouwplannen!
De trouwbeurzen van WeddingFair zijn volledig gericht op de a.s. bruidsparen, zodat zij veel inspiratie op kunnen doen. Het aanbod op de bruidsbeurzen is zeer gevarieerd terwijl het aantal deelnemende trouwbedrijven per beroepsgroep beperkt blijft. Zo willen wij overkill voorkomen.

Diverse stijlen, producten en diensten

Op deze trouwbeurs vind je veel verschillende stijlen, zoals vintage, industrieel, bohemian, elegant, rustiek, traditioneel en meer... Ook de deelnemende bedrijven zijn actief in alle branches die op een trouwdag niet mogen ontbreken. Je kunt op deze trouwbeurs vriendelijke en relaxte trouwspecialisten, producten en diensten zien die jullie  inspireren en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling.

Openbaar vervoer en parkeren

Als je met het openbaar vervoer naar deze WeddingFair trouwbeurs komt, dan stoppen de bussen op loopafstand van het Jheronimus Bosch Art Center. Vanaf station ’s-Hertogenbosch Centraal is het ongeveer een kwartiertje lopen naar de beurslocatie, het Jheronimus Bosch Art Center. Er is ook een -gratis- binnenstadsbus met hop-on hop-off service!
Kom je met de auto, dan kun je dichtbij de locatie parkeren in de parkeergarage St. Jan en St. Josephstraat. Je kunt je auto ook parkeren op één van de transferia net buiten het centrum en vandaar gratis met de leenfiets of de bus met maximaal vier personen heen en weer naar de binnenstad rijden.

Datum:
06-11-2022
Locatie:
Jheronimus Bosch Art Centre
Adres:
Jeroen Boschplein 2
Plaats:
's-Hertogenbosch
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam - voorjaar 2023

WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam - voorjaar 2023

De voorjaarseditie van de WeddingFair trouwbeurs in Rotterdam staat gepland op zondag 12 februari 2023 en is georganiseerd om veel inspiratie op te doen voor jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen.

Diverse thema's en stijlen

Omdat er diverse thema's en stijlen bruiloften georganiseerd kunnen worden, hebben wij trouwbedrijven uitgenodigd die aan dit brede scala wensen van de bruidsparen kunnen voldoen. Vintage, rustiek, industrieel, bohemian, elegant, traditioneel, buiten trouwen, etc. Als a.s. bruid, bruidegom of bruidspaar kunnen alle bezoekers in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie opdoen en enthousiaste bedrijven en ondernemers uit de trouwbranche ontmoeten, zonder hard selling.

Parkeren rond de locatie van de trouwbeurs

In de omgeving van Hotel Wings in Rotterdam is het betaald parkeren. Je kunt ook parkeren in de parkeergarage van de locatie: "World Hotel Wings". Als je daar gebruik van maakt dan kun je binnen, op de trouwbeurs, een parkeerticket kopen voor € 5,00.  De verbinding met het openbaar vervoer vanuit de provincie Drenthe is uitstekend. Als je in Rotterdam het openbaar vervoer neemt, dan kies je bus 33 vanuit Den Haag en Rotterdam. Deze stopt naast het hotel.  Met tramlijn "E " reis je tot Meijersplein waar je bus 33 neemt die je verder brengt naar het Hotel. De entree van de bruidsbeurs is gratis.

Datum:
12-02-2023
Locatie:
Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Fijnaart | 2023

WeddingFair Trouwbeurs Fijnaart | 2023

Hebben jullie trouwplannen? Dan is het verstandig om een bruidsbeurs te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn modern en eigentijds en daarmee helemaal voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Fijnaart is er volledig op gericht om de a.s. bruidsparen zoveel mogelijk inspiratie op te laten doen voor de trouwdag en desgewenst vrijblijvend in contact te brengen met de personen achter de trouwbedrijven.

Bruidsbeurs met breed aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven uit de trouwenbranche, produkten en diensten is op deze bruidsbeurs in Fijnaart heel breed, maar toch is het aantal deelnemers van de trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Je kunt in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en de mensen achter deze enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten, zonder hard selling. De entree voor de WeddingFair bruidsbeurs in Fijnaart is gratis. 

Openbaar vervoer / Parkeergarage

De locatie van de bruidsbeurs is vanuit de provincie Drenthe goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als per auto. Vet het OV neem je vanaf station Zevenbergen bus 117 richting Fijnaart.  Kom je met de auto, dan kun je rondom locatie De Parel gratis parkeren.

Datum:
05-03-2023
Locatie:
De Parel
Adres:
Prinses Margrietstraat 15
Plaats:
Fijnaart
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer 2023

WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer 2023

WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer is georganiseerd om alle bruidsparen inspiratie op te laten doen voor de trouwdag. Deze bruidsbeurs vindt plaats op zondag 19 maart 2023 van 10.30 tot 16.30 uur. Het aanbod is zeer gevarieerd en zo breed mogelijk, en dat terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep toch enigszins beperkt is gehouden, om overkill te voorkomen.

Inspiratie en variatie

Ons doel is om alle mogelijkheden en stijlen te tonen aan de a.s. bruidsparen. Qua trouwbedrijven tonen wij je trouwlocaties, trouwkleding voor bruid en bruidegom, trouwkaarten, bruidsboeketten, trouwambtenaren en weddingplanners, bruidstaarten, trouwringen, trouwfotografen, etc. De stijlen betaan o.a. uit elegant, vintage, bohemian, rustiek, industrieel,  traditioneel en meer. WeddingFair organiseert relaxte trouwbeurzen met enthousiaste trouwbedrijven, zonder hard selling.

Route en OV

Dekker Zoetermeer ligt direct aan de N470, aan de Rotterdamse zijde van Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen. Stap je op de bus, dan kom je via buslijn 71 en 72 bij de locatie van de beurs. Als je vanuit de provincie Drenthe de bruidsbeurs gaat bezoeken, dan hoef je niet buiten Zoetermeer te parkeren. Er zijn namelijk ruim voldoende gratis parkeerplaatsen op het terrein van Dekker Zoetermeer. Ook de toegang van WeddingFair Zoetermeer is gratis.

Datum:
19 maart 2023
Locatie:
Dekker Zoetermeer
Adres:
Scheglaan 12
Plaats:
Zoetermeer
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Nijmegen 2023

WeddingFair Trouwbeurs Nijmegen 2023

Heb je trouwplannen en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jullie trouwdag? Dan is het verstandig om een bruidsbeurs te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn er voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Nijmegen is er volledig op gericht om de a.s. bruiden en bruidegoms inspiratie op te laten doen voor de trouwdag.

Bruidsbeurs met breed aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven en producten is heel breed, maar toch is het aantal deelnemers van de trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, Industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Heb jij trouwplannen, dan kun je in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling.

Entree, parkeren, route en OV

De entree van de Weddingfair trouwbeurs is gratis. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij de Jan Massinkhal. Adres voor de navigatie: Nieuwe Dukenseweg 5, 6534 AD Nijmegen. Kom je met het openbaarvervoer vanuit de provincie Drenthe, dan reis je door tot treinstation Goffert of met de buslijn 15 of 138. Deze stoppen voor de deur van de bruidsbeurs!

Datum:
02-04-2023
Locatie:
Jan Massinkhal
Adres:
Nieuwe Dukenburgseweg 5
Plaats:
Nijmegen
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Alkmaar | 2023

WeddingFair Trouwbeurs Alkmaar | 2023

De Trouwbeurs Alkmaar van WeddingFair vindt plaats op zondag 16 april 2023. Deze bruidsbeurs is georganiseerd voor de aanstaande bruidsparen om inspiratie op te doen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is op deze beurs zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen.

Diverse thema's en stijlen

Omdat er tegenwoordig diverse thema's en stijlen bruiloften georganiseerd worden, tonen wij je trouwbedrijven die aan dit brede scala wensen van de a.s. bruidsparen kunnen voldoen. Vintage, rustiek, industrieel, bohemian, elegant, traditioneel, buiten trouwen, etc. Als bruid, bruidegom of bruidspaar kunnen alle bezoekers in een relaxte sfeer inspiratie opdoen en enthousiaste bedrijven en ondernemers uit de trouwbranche ontmoeten, zonder hard selling.

Parkeren en openbaar vervoer

De entree van deze bruidsbeurs is gratis. Als je met de auto komt dan volg je de N9. Er is voldoende parkeergelegeheid in de omgeving van "De Meent". Mocht je reizen met het openbaar vervoer vanuit de provincie Drenthe, dan neem je vanaf het station Alkmaar bus 165, Egmond aan Zee. 

Datum:
16-04-2023
Locatie:
De Meent
Adres:
Terborchlaan 301
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Utrecht | Voorjaar 2023

WeddingFair Trouwbeurs Utrecht | Voorjaar 2023

WeddingFair organiseert bruidsbeurzen voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Nijmegen is er volledig op gericht om a.s. bruidsparen inspiratie op te laten doen voor de trouwdag. Hebben jullie trouwplannen en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor een unieke trouwdag? Bezoek dan de voorjaarsbeurs 2023 in Utrecht.

Trouwbeurs met gevarieerd aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven en producten op de Trouwbeurs Utrecht is breed, maar toch is het aantal deelnemende trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de trouwbeurzen van Weddingfair:  Elegant, industrieel, boho, vintage, rustiek, traditioneel, etc. Je kunt hier dan ook in een vriendelijke en relaxte ambiance inspiratie op doen en kennis maken met de enthousiaste ondernemers achter de trouwbedrijven, zonder hard selling!

Entree, parkeren, route en openbaar vervoer

De entree van de Weddingfair trouwbeurzen is altijd gratis. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij de beurslocatie, Theater Stefanus in Utrecht.  Adres voor de navigatie: Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht. Kom je met het openbaar vervoer vanuit de provincie Drenthe, dan reis je via Utrecht Centraal door tot lijn 1 richting Overvecht Noord of Lijn 3 richting Overvecht.

Datum:
23-04-2023
Locatie:
Theater Stefanus
Adres:
Braziliëdreef 2
Plaats:
Utrecht
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media