Beauty & trouwen: bruidsmake-up, bruidskapsels en bruidsnagels in Drenthe e.o.

De bruidsmake-up, bruidsnagels en het bruidskapsel zijn voor iedere bruid een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het trouwen. Wij hebben hier een aantal professionele beauty-specialisten voor je geselecteerd, die gespecialiseerd zijn in de bruidsmake-up, nail-art, health en bruidskapsels. Op de pagina's van deze beauty-specialisten kun je eenvoudig en vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak maken voor jouw bruidsmake-up.

Beauty
Salon Carefull
Salon Carefull
Beilen
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond


De voorbereiding voor de bruidsmake-up

Voor de bruidsmake-up, de bruidsnagels en het bruidskapsel ben je zeker een professionele visagist en hairstylist nodig. Als je jouw specialist voor het haar en de make-up voor de trouwdag hebt gevonden, vraag dan wel om een proefmake-up en proef-bruidskapsel. De proefsessie is gemiddeld circa 4 tot 6 weken voor de trouwdatum. Vraag eventueel ook of de bruidsmoeders en bruidsmeisjes op jullie trouwdag in de make-up willen of mogen. Neem bij een proefsessie wel de eventuele accessoires en sluier mee die je tijdens het trouwen draagt.

Beschikbaarheid en tarieven aanvragen

Je kunt hier bij iedere haar & make-up stylist online informatie, tarieven en een proefsessie aanvragen. Denk dus niet alleen aan de bruidsmake-up, maar kijk ook vast vooruit naar het bruidskapsel én bruidsnagels. Vraag info en beschikbaarheid aan via het formulier op de pagina van de bedrijven. Deze komen rechtstreeks bij de bruidsstylisten binnen. Je krijgt dan z.s.m. een bericht terug.

Overzicht per plaats voor Beauty in Drenthe

BeilenBezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media