Trouwschip Bounty stap op romantische wijze in het huwelijk op een authentiek zeilschip

 • 06_trouwschip_bounty
 • 05_trouwschip_bounty_trouwen
 • 04_trouwschip_bounty_trouwlocatie
 • 03_trouwschip_bounty_trouwen_op_een_boot
 • 02_trouwschip_bounty_trouwen_op_het_water
 • 01_trouwschip_bounty
 • 06_trouwschip_bounty
 • 05_trouwschip_bounty_trouwen
 • 04_trouwschip_bounty_trouwlocatie
 • 03_trouwschip_bounty_trouwen_op_een_boot
 • 02_trouwschip_bounty_trouwen_op_het_water
 • 01_trouwschip_bounty
Naar de website  

Bijzondere trouwlocatie op het water

“Geef elkaar het Jawoord in een unieke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een bijzondere trouwlocatie en tijd die jullie past.”

Elk huwelijk is bijzonder. Wij adviseren jullie op maat, waardoor jullie op romantische wijze trouwen op het water zoals jullie dit zelf graag wensen. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie huwelijk een onvergetelijke belevenis wordt. Jullie gasten, ‘jong & oud’, zullen nog vaak terugdenken aan deze fantastische trouwlocatie.

Dit prachtige dwarsgetuigd zeilschip (brigantijn) deed tot 1977 dienst als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot een luxe traditioneel zeilschip en behoort het schip tot de 5 mooiste schepen van Nederland. 

Vanwege dat Bounty een voormalig zeeschip is geweest, steekt ze dieper dan het gemiddelde zeilschip. Dit geeft als voordeel dat ze veel stabieler in het water ligt, wat extra comfort geeft voor jong, oud en zelfs mensen met een beperking.

Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar Trouwschip Bounty kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Zeilend kan er getrouwd worden tot max. 50 pers. en stilliggend aan de wal kan dit aantal uitgebreid worden tot 85!

Maak een gratis proefvaart!

Kom geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en ontvang een waardebon voor 2 personen om de sfeer te proeven.

Trouwlicenties

Bounty biedt trouwen op het water aan voor de gemeenten; Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.

Keurmerk Trouwen

Klant en service gericht; Bounty bezit als enigste Trouwschip het NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) Keurmerk Trouwen. Door jaarlijkse screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau met bezoek van een mystery guest, ontvangt Bounty hoge cijfers.

Wist je dat?

Trouwen op het water in Nederland echt heel speciaal is? De gemeente Lelystad biedt een heel ruim varend trouwgebied aan op het Markermeer en IJsselmeer, waardoor de huwelijksceremonie 'echt zeilend' gaat plaatsvinden. Gemeente Amsterdam biedt trouwen 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Je kunt dus ook op zondag trouwen of in de avond met een mooie zonsondergang. Hou je van een nachtelijk feestje? Ja ook s‘nachts kun je in Amsterdam trouwen. Super mooi in combinatie met een mooie LED show, met verlichte zeilen het ja-woord geven! 

Trouwschip Bounty

Claerbeek 41 (Bataviahaven)
8242KG Lelystad
0320-820204 / 0651173043

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media