De Kruimel de huwelijksnacht in een romantische suite

 • 7_de_kruimel_bruiloft-festival
 • 6_de_kruimel_trouwfeest
 • 5_de_kruimel_huwelijksfeest
 • 4_de_kruimel_festival-bruiloft
 • 3_de_kruimel_buiten-dineren
 • 2_de_kruimel_trouwlocatie
 • 1_de_kruimel_huwelijksnacht
 • 7_de_kruimel_bruiloft-festival
 • 6_de_kruimel_trouwfeest
 • 5_de_kruimel_huwelijksfeest
 • 4_de_kruimel_festival-bruiloft
 • 3_de_kruimel_buiten-dineren
 • 2_de_kruimel_trouwlocatie
 • 1_de_kruimel_huwelijksnacht
Naar de website  

Overnachten met bruidssuite

Trouwen, eten, drinken feesten en.... de huwelijksnacht doorbrengen! In het grote huis bij de Kruimel komt een prachtige bruidssuite en een aantal gastenkamers. Voor goede vrienden of familie is er dus plek om te overnachten. In overleg kunnen we natuurlijk de volgende ochtend voor een lekker ontbijt of een gevulde koelkast zorgen. Tussendoor kunnen tanden worden gepoetst, make-up worden bijgewerkt, kinderen kunnen tv kijken of opa kan even een dutje doen op de bank. Ook handig om kinderen 's avonds in bed te leggen, de babyfoon kan aan en de ouders kunnen lekker doorfeesten. Alles onder één dak, compleet verzorgt!

Wij zorgen voor de mooiste dag van jullie leven!

De tuin, het strand, het kerkje, een heerlijk diner en 's avonds een knalfeest,..... Dit maakt de Kruimel tot een unieke trouwlocatie. Trouwen op het strand of onder de fruitbomen, toasten met Prosecco, aansnijden van de bruidstaart, lekker eten en een onvergetelijk huwelijksfeest. In de Kruimel zorgen we voor de mooiste dag van jullie leven!

Unieke foto's maken

Ook unieke foto's maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om een prachtige bruidsreportage te maken.

Gegarandeerd witte bruiloft in de winter

Trouwen in de winter is helemaal hot. Een winterbruiloft is super knus en gezellig met vuurtjes, kaarsen, glühwein en héél veel lichtjes. En als kers op de taart gaan wij vanaf de winter van 2021 sneeuw op laten spuiten en wordt de Kruimel omgetoverd tot een waar WINTERWONDERLAND. Niet van echt te onderscheiden sneeuw zorgt op de houtstapels, de arrenslee, de ramen en de boomhut voor een sprookjesachtig decor. Om het geheel compleet te maken beschikken wij over ons eigen sneeuwkanon wat prachtige foto’s beloofd en waar jullie gasten nog lang over na zullen praten!

Trouwen in een Middeleeuws kerkje?

Ook kunnen jullie elkaar het ja-woord geven in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen achter de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel.

Exclusief voor jullie feest

In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief voor jullie zelf hebben. Jullie je idee, samen werken we het uit en zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

Een keertje langskomen?

Jullie zijn uiteraard van harte welkom om de locatie te komen bekijken. We nemen dan gelijk jullie wensen en de mogelijkheden door en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Als jullie een afspraak voor een bezichtiging willen maken kan dat via info@dekruimel.nl of bel of app naar: 0599-565235/ 06-1923484. Ook zijn jullie van harte welkom op onze open dagen. Volg ons hiervoor op Facebook en Instagram.

De Kruimel

Dorpsstraat 11
9462PJ Gasselte
0599-565235

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media