Deze trouwjurk laat jou stralen!

De liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd, dus nu mag je eindelijk op zoek naar jouw droomjurk! In de bruidsmodewereld kom je heel veel verschillende merken tegen. Maar in dit artikel gaan we het hebben over de Ladybird trouwjurken. De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een trouwjurk te vinden in deze collectie. Na het lezen van dit artikel weten wij zeker dat ook jij verliefd zult worden op dit merk.  

1_ladybird_colletie_2022

Ladybird trouwjurken

De trouwjurk is een van de belangrijkste dingen die jij moet regelen voor de bruiloft. De meeste aanstaande bruiden trekken hier dan ook een ruim budget voor uit. Ladybird trouwjurken zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. Dus ook de bruiden met wat minder budget kunnen terecht bij dit fantastische merk. Ladybird heeft bruidsjurken in de volgende categorieën:

• Bohemian
• Princess
• Vintage
• Sensual
• Plussize
• Silhouette
• Colored
• Flowy
• Pregnant
• Royal
• Transparant

De een voelt zich aangetrokken tot een no-nonsense ontwerp zonder poespas. De ander wil op haar bruiloft juist alles uit de kast halen en gaat voor tule, kant, parels en andere opvallende details. Elke jurk van Ladybird is verrassend en origineel. Wanneer je kiest voor een trouwjurk van Ladybird, dan kies je voor een jurk met karakter. En eerlijk is eerlijk, ik ben zelf ook gevallen voor een trouwjurk van Ladybird. Kies voor een jurk dat je lichaam perfect omlijst, de juiste pluspunten accentueert en jouw persoonlijkheid ondersteunt. 

Lieveheersbeestje

Misschien was het je al opgevallen, maar in het logo van Ladybird is een lieveheersbeestje verwerkt. Ze zeggen dat lieveheersbeestjes geluk brengen, maar dit kleine diertje staat ook symbool voor liefde. En dat is nou juist wat Ladybird wil overbrengen in de bruidsjurken: de combinatie tussen geluk en liefde. Alle trouwjurken van Ladybird worden met veel zorg en liefde gemaakt. Je trouwt immers maar één keer in je leven, dus op deze bijzondere dag verdien jij het om iets speciaals te dragen. Op de trouwdag vind je geluk bij elkaar en dat is de reden waarom Ladybird voor een lieveheersbeestje als symbool heeft gekozen. Ladybird geeft aan elke bruidsjurk geluk mee. Hiermee willen zij het bruidspaar veel geluk toewensen op de mooiste dag van hun leven en in de liefde.

Bekijk hieronder een kleine greep uit de collectie. Wij weten bijna wel zeker dat je verliefd zult worden op dit merk. 

2_ladybird_colletie_2022

3_ladybird_colletie_2022

4_ladybird_colletie_2022

5_ladybird_colletie_2022

Leuke adresjes

The One Bridal

The One Bridal

Trouwkleding voor bruid, bruidegom en bruidskids!
Mariages Bruidsmode

Mariages Bruidsmode

goed advies, scherpe prijs, garantie en vakkundig maatwerk
Bruidsmode Charina

Bruidsmode Charina

jouw bruidsmode speciaalzaak

Ook interessant

Inspiratie voor jouw eigen bruidspak

Inspiratie voor jouw eigen bruidspak
Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media