Inspiratie voor jouw eigen bruidspak
 

Inspiratie bruidspak

Een trouwpak uitzoeken is voor jou als bruidegom waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. En daarom kun je vast wel wat inspiratie voor jouw eigen bruidspak gebruiken. In dit blog geven we je tips en vertellen we je alles over de trends in trouwpakken.

De zoektocht naar een trouwpak

Je kunt enkele maanden voor de bruiloft al op zoek gaan naar een bruidspak. Wij raden je aan om ongeveer zes maanden voor het huwelijk op zoek te gaan naar een trouwpak. Zo heb je genoeg tijd om een uniek bruidspak uit te zoeken en kan er een hoop stress worden voorkomen. Ga niet te vroeg op zoek, want in deze tijd kun je nog kilo’s aankomen of juist afvallen. Dan kloppen de maten niet meer en dat zou zonde zijn toch?

Trouwpak Rietbergh

Wie neem je mee bij het uitzoeken van je trouwpak?

Hoe meer mensen je meeneemt, hoe meer meningen je dus ook hebt. Het uitzoeken van een trouwpak verloopt het snelste, makkelijkste en beste wanneer de bruidegom alleen komt of samen met maximaal twee mannen. Dit kunnen bijvoorbeeld vrienden, je broer en/of je (schoon)vader zijn. En het fijnste is dat je introducés een eerlijke mening hebben. Zo kun je nog sneller, makkelijker en beter je trouwpak uitzoeken. 

Moet er een afspraak ingepland worden om te passen?

Bij de meeste trouwpak specialisten moet er een afspraak ingepland worden, maar er zijn winkels waarbij dit niet hoeft en je dus zo naar binnen kunt lopen. Wij raden je wel aan om een afspraak in te plannen en hier hebben we verschillende redenen voor. Het is namelijk heel vervelend als je moet wachten en met een afspraak inplannen kan dit voorkomen worden. Daarnaast weten ze dat je komt en zij zorgen er dan voor dat er sowieso iemand aanwezig die jou goed kan adviseren. Een trouwpak is niet zomaar een pak, het is dan wel zo fijn dat je geholpen wordt door een echte trouwpakken expert.  

Smoking bruiloft

Het verschil tussen een trouwpak en een maatpak

Een ‘normaal’ trouwpak komt uit de bestaande trouwpakken collectie. Deze collectie wordt continu aangevuld en is daarmee altijd actueel. Wanneer je kiest voor een maatpak, wordt er speciaal voor jou een pak op maat gemaakt. Voor een maatpak bruiloft kun je kiezen uit verschillende stoffen, modieuze voeringen, bijpassende viltkragen, chique knopen en nog veel meer! Je kunt dus jouw pak helemaal naar eigen wens laten personaliseren. Ook wanneer je een lastige maat hebt, kan een maatpak een geweldige oplossing zijn. Houd wel rekening met de levertijd. Een trouwpak uit de collectie kun je vaak meteen meenemen, als er iets aan vermaakt moet worden duurt minstens een week. Bij een maatpak is er sprake van een langere levertijd. Dit is bij iedere trouwpakken expert verschillend, maar reken ongeveer op 6-8 weken.  

De trends op het gebied van bruidspakken

Het slim-fit trouwpak met scherpe taillelijnen is nog steeds ontzettend populair. En het mag ook allemaal net even anders. Je ziet nog veel blauwe trouwpakken, maar een lekker groen kleurtje of stoffen met een print, een ruit, een structuurtje of kleurdynamiek zie je ook steeds vaker terugkomen. Een van de leukste trends is het personaliseren van je trouwpak op maat, qua design, met een gave voering en/of een monogram. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je bruid, de trouwdatum of een mooie quote in de kraag of aan de binnenzijde van je colbert te laten borduren. Zo maak je je trouwpak nog persoonlijker! Ook zie je steeds meer design trouwkostuums, den bijvoorbeeld aan de vormgeving, details in de afwerking en diverse kleurdetails. 

Trouwpak groen

Natuurlijk wil je er fantastisch uit zien op de mooiste dag van je leven. Het belangrijkste is dat jij een pak draagt wat je mooi vindt en waar jij je goed in voelt. Luister ook naar de mening van de mensen die hebt meegenomen en natuurlijk naar die van de trouwpakken expert. Zij doen dit werk al jaren en zij kunnen je goed adviseren over wat bij jou past. Wij wensen je veel succes met de zoektocht naar jouw trouwpak!

Leuke adresjes

Harvie

Harvie

een bijzonder trouwpak op maat
Vince! Herenmode

Vince! Herenmode

buitengewone mannenmode voor een buitengewone trouwdag

Ook interessant

Deze trouwjurk laat jou stralen

Deze trouwjurk laat jou stralen

Hoe zoek je een trouwpak uit?

Hoe zoek je een trouwpak uit?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media