Zaal- en Partycentrum Schoonhoven Huwelijksceremonie en trouwfeest aan het water!

  • partycentrum_schoonhoven_buiten_trouwen
  • partycentrum_schoonhoven_huwelijksfeest
  • partycentrum_schoonhoven_trouwen_in_drenthe
  • partycentrum_schoonhoven_trouwlocatie
  • partycentrum_schoonhoven_trouwzaal_drenthe
  • partycentrum_schoonhoven_buiten_trouwen
  • partycentrum_schoonhoven_huwelijksfeest
  • partycentrum_schoonhoven_trouwen_in_drenthe
  • partycentrum_schoonhoven_trouwlocatie
  • partycentrum_schoonhoven_trouwzaal_drenthe
Naar de website  

Jullie jawoord op het strand geven?

Hebben jullie er altijd al van gedroomd, om het jawoord op het strand te geven?  Zoeken jullie een mooie trouwlocatie met deze mogelijkheid en aan het water ligt voor de perfecte bruiloft? Zaal en partycentrum Schoonhoven in Drenthe is dan DE trouwlocatie voor jullie bruiloft, zodat jullie droom werkelijkheid wordt.

Unieke trouwlocatie en feestlocatie aan het water

Zaal en partycentrum Schoonhoven is een unieke trouwlocatie en feestlocatie aan het water. Jullie kunnen niet alleen de huwelijksceremonie buiten houden, maar ook het trouwfeest kan allemaal buiten plaats vinden. Onze trouwlocatie leent zich dan ook goed voor een echte Ibiza stijl trouwfeest.  

4 mooie trouw- en feestzalen

Liever binnen trouwen en feest vieren? Ook dat is geen probleem! Wij beschikken namelijk over 4 prachtige trouwzalen in verschillende groottes. De trouwzalen beschikken over zeer goede audio installaties en zijn uitnodigend ingericht. 

Jaren ervaring in bruiloften

Wij hebben jaren ervaring en gespecialiseerd  in het organiseren van trouwerijen, alles wordt in de puntjes verzorgd en helemaal naar jullie wensen. Jullie bruiloft zou de mooiste dag van jullie leven moeten zijn, en daar kunnen wij voor zorgen. De trouwzaal wordt dan ook naar jullie wensen ingericht en aangekleed. Er is van alles mogelijk met betrekking tot de aankleding, decoratie, het programma en niet te vergeten de culinaire invulling voor deze speciale dag.
We bespreken deze dan ook graag uitvoerig met jullie, om er zo voor te zorgen dat deze bijzondere dag precies wordt zoals jullie hem voor ogen hebben. Van de eerste ontmoeting en rondleiding tot aan de planning, organisatie en last minute.

Zaal- en Partycentrum Schoonhoven

Marten Kuilerweg 47
7913 XG Hollandscheveld
085-0644365

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media