Een trouwfotograaf die aan jullie wensen voldoet

Jullie trouwdag hoort in het rijtje te komen van de mooiste dagen in je leven. Dat zijn van die dagen waar je dan ook nog vaak aan terug gaat denken en waar nog regelmatig over gesproken wordt.

Die herinnering is altijd eenvoudig weer op te roepen. Want je kunt gewoon het fotoalbum op schoot nemen en door jullie trouwdag bladeren. Of natuurlijk door de trouwfoto's op je pc, iPad of mobieltje te scrollen.

Daarom moet het straks een trouwreportage worden die je trouwdag exact weergeeft zoals je het zelf hebt beleefd. En dat kan eigenlijk heel simpel... je moet gewoon even een trouwfotograaf vinden die dit snapt en uiteraard ook kan! Een trouwfotograaf die aan jullie wensen voldoet dus! 

jenneke_lok_fotografieFoto: Jenneke Lok Fotografie

Inspiratie...

Laat je eerst maar een inspireren op het internet. Ga online om de websites van trouwfotografen te bekijken. Zo zie je de verschillende stijlen van fotograferen en dus ook hoe zij een trouwdag vastleggen. En je kunt natuurlijk ook informeren bij familie, vrienden, collega's e.d. die hun trouwdag al achter de rug hebben naar hun ervaring met de trouwfotograaf. Het is dus een soort speurtocht naar de fotograaf die past in het plaatje van jullie wensen, jullie stijl én natuurlijk ook jullie budget!

Als je er dan één of enkele hebt geselecteerd, bekijk dan of de gemaakte trouwfoto's overeen komen met jullie wensen en in hoeverre de stijl van fotograferen past bij jullie eigen stijl. En als er prijzen van de bruidsreportages online staan mag het natuurlijk niet zo zijn dat je die kosten met geen mogelijkheid in het totale budget van de trouwdag kunt persen. Maar als deze persoon dan toch echt jullie klus moet klaren, dan zou je natuurlijk nog op andere punten iets kunnen bezuinigen.

HDJ FotografieFoto: HDJ Fotografie

Is er een klik?

Als jullie dan je keuze hebben gemaakt, regel dan eerst nog even een vrijblijvende afspraak. Dat kan persoonlijk, online of telefonisch.  Laat dan de eerste vraag direct de meest nuttige vraag zijn: "Ben jij op [trouwdatum] nog beschikbaar? Zo ja,  probeer dan aan te voelen of er een goede klik tussen de fotograaf en jullie als (bijna) bruidspaar is. Want je brengt tenslotte toch een groot deel van de trouwdag met deze persoon door. Noem ook welke unieke momenten en belangrijke personen je graag op z'n mooist terug wilt zien in de reportage.

Pre wedding shoot

Een pre-weddingshoot is een echte aanrader in de aanloop naar de trouwdag. Ten eerste leer je bij de pre-weddingshoot de bruidsfotograaf goed kennen als deze met jullie aan aan de slag gaat. Zo wen je al aan elkaar, waardoor het straks niet meer ongemakkelijk voelt als de fotograaf zijn camera telkens op jullie richt. En bij de pre-weddingshoot worden ook nog eens foto's gemaakt die je kunt gebruiken voor de save the date kaarten, de trouwkaarten, bedankjes, etc.

Bij het aanvragen van het tarief van de bruidsfotograaf kan deze fotoreportage in de offerte worden meegenomen. Zo kan de trouwfotograaf jullie 1 pakketprijs aanbieden. Dan kan zomaar weelreen aantal eurootjes schelen! 

Shoppen in de supermarkt

Alles over de kosten voor het aantal aanwezige uren, de kosten voor extra uren, de pre-weddingshoot, reiskosten, het trouwalbum e.d. bemoeien wij ons als redactie van TrouweninDrenthe.nl niet verder mee. Spreek gewoon alles goed door om misverstanden te voorkomen.

tilly_fotografeertFoto: Tilly Fotografeert

Maar eigenlijk is de zoektocht naar jullie ideale trouwfotograaf net als shoppen in de supermarkt. De artikelen met een hoge kwaliteit zijn vaak toch wel iets duurder geprijsd. Maar dan heb je wel iets goeds! En soms heb je ook wel wel boodschappen in je karretje voor een iets lagere prijs waar ook helemaal niks mis mee is! Simpel toch?

Met de fotografen die wij je hier op TrouweninDrenthe.nl adviseren komt dat zeker allemaal prima in orde!

Wij wensen jullie samen met de trouwfotograaf een hele fijne dag!

 

<< Alles over trouwen in jouw gemeente     |   Trouwkaartjes: Welke ben je nodig >>

Leuke adresjes

Moment Photography By Shelby

Moment Photography By Shelby

Bruidsfotografie, zoals jullie wensen
Jenneke Lok fotografie

Jenneke Lok fotografie

Persoonlijk en pure bruidsfotografie
HDJ Fotografie

HDJ Fotografie

laten we samen magie maken!
Schonewille Fotografie

Schonewille Fotografie

de fotograaf waarbij je lekker jezelf kunt zijn
Tilly Fotografeert

Tilly Fotografeert

trouwfotograaf in Noord Nederland

Ook interessant

Etiquette

Etiquette

Trouwkaarten, welke kaartjes ben allemaal je nodig?

Trouwkaarten, welke kaartjes ben allemaal je nodig?

Versiering en aankleding van een huwelijk

Versiering en aankleding van een huwelijk
Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media