Het kiezen van de bruidsfotograaf

Fotograaf regelen

Het is tijd geworden om een fotograaf te bespreken. De betere bruidsfotografen zijn vaak al lang van te voren bezet, dus is het belangijk hier niet te lang mee te wachten. Kies in ieder geval voor een fotograaf die zich heeft toegelegd op het maken van bruidsreportages. Maak een afspraak met de fotograaf en zorg dat je foto's of een reportage te zien krijgt. Zo voel je al gauw aan of de stijl van de fotograaf past bij jullie ideeen.

bruidsfotograaf_uitkiezen

*tip: Neem tijdens de afspraak alvast de ideeen en mogelijkheden door voor de officiele fotoreportage. Kies hierbij voor een externe locatie waarbij je bij het terugzien van de foto's jezelf herkent in de reportage. Denk er aan dat deze locatie op de route of in de richting ligt van de feestlocatie. Houd ook rekening met een eventuele reservelocatie bij slecht weer.

*tip: Neem de hele trouwdag door met de fotograaf, en ook de verwerking van de foto's en het album. Laat hier een prijsopgaaf voor maken, zodat je achteraf niet je budget overschrijdt. Dit omdat het bestellen van allerlei extra's, zoals extra of bewerkte foto's, mooie lijsten, digitale foto's e.d. wel heel erg aantrekkelijk is.

fotograaf_uitkiezen

Leuke adresjes

Tilly Fotografeert

Tilly Fotografeert

enthousiaste fotograaf die graag mensen fotografeert
Fotostudio Kristel

Fotostudio Kristel

mogen wij jullie bijzondere dag vastleggen?

Ook interessant

Alles wat je moet weten over trouwschoenen

Alles wat je moet weten over trouwschoenen

Hoe zit het met die trouwkaarten-etiquette

Hoe zit het met die trouwkaarten-etiquette
Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media