Gebruik deze lippenstift als bruid

Lippenstift

Best een puntje van stress. Als bruid sta je de hele dag in de spotlights. Dat is super leuk en daar komen veel felicitaties bij kijken. Maar welke lippenstift is hier nu geschikt voor? Deze moet aan nogal wat eisen voldoen. Gelukkig is er een absolute aanrader, die van MAC Cosmetics.

Waar een goede lippenstift voor een bruid aan voldoet

Op de dag van de liefde wordt er veel gezoend. Allereerst met je lief waar je mee trouwt. Voor zowel de trouwfoto's als gedurende de dag zullen er heel wat kusjes uitgewisseld worden. Daarnaast krijg je ook te maken met mensen die je willen feliciteren. Dan wil je een lippenstift die niet plakt of afgeeft.

Het idee al dat je familieleden zoent en er een afdruk van jouw mond op hun wang staat. Of dat je tijdens de fotoshoot telkens je lippenstift moet bijwerken. Niet fijn en beter om dit te voorkomen dus. Wees gerust, met de lippenstift van MAC Cosmetics bij Douglas voorkom je dit. Deze plakt niet, staat prachtig en draagt bij aan die chique look die bij een bruid zo mooi staat.

catering

Wat een snoepwinkel!

Naast dat de lippenstift niet afgeeft, perfect blijft zitten (zeker 24 uur lang) en gemakkelijk op te brengen is, is er nog een groot voordeel. Want wat een snoepwinkel is het bij Mac Cosmetics als het op lippenstiften aankomt. Zoveel tinten rood, paars om van de ondertinten nog maar te zwijgen.

Het aanbod en de variatie in kleuren is zo groot! Begrijpelijk dat het kiezen van een kleur erg moeilijk is. Vraag daarom gerust aan de verkopende adviseurs bij Douglas om advies. Zij kunnen met je meekijken. Zo weet je zeker dat de kleur van de lippenstift perfect past bij je huid, ogen en jurk. Ook fijn: deze lippenstift is ook nog vriendelijk geprijsd.

Kies voor longlasting en mat

Als je kiest voor een longlasting lippenstift, dan ben je ervan verzekerd dat deze de hele dag blijft zitten. Koop meteen een goed reinigingsproduct om de lippenstift 's nachts van je mond af te kunnen halen. Verder geeft een matte lippenstift een minder plakkend gevoel. Veel lipsticks hebben een vochtinbrengende kleur. Dit voorkomt dat je lippen uitdrogen. Omdat de meeste bruiden nog trouwen in de warmere maanden, is deze lippenstift op alles voorbereid.

lippenstift voor de bruid

Het is verder een plus als de lippenstift gemakkelijk aan te brengen is. En is het een lipstick zonder parfum? Dan is dit helemaal top. Neem rustig je tijd voor het aanbrengen van je make-up 's ochtends. Zo voorkom je dat je op je tanden knoeit of er iets op je kleding komt. Daarbij is dit make-up ritueel ook onderdeel van jouw dag en jouw moment.

Welke kleur lippenstift is de jouwe?

Leuke adresjes

Salon Images

Salon Images

wat bij je past maakt je mooi
Salon Carefull

Salon Carefull

bruidsmake-up naar wens op locatie
Lookslikereny Beauty Studio

Lookslikereny Beauty Studio

voor de meest prachtige beautylook op je bruiloft

Ook interessant

Deze trouwjurk laat jou stralen

Deze trouwjurk laat jou stralen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Overijssel

Volg ons op social media